Şimdi Ara

Lpg de Silkeleme Yapıyor (Atiker)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sorun nerde gerçekten bilmiyorum baya da sinir bozmaya başladı . skoda octavia 1.6 aracıma 2012 de atiker sıralı kit taktırdım ve şu 3 aydır da bu silkeleme sorununu yaşıyorum hala da çözüm bulamadık atiker servisine gidiyorum normal bakımı yapıyorum devamlı kontrol ediyorlar hiç bir sıkıntı yok diyolar cıkıyorum ordan düz yola tam eve giderken basmaya basladım mı gaza yüklenirken araba başlıyor silkelemeye devir saati bile aşağı yukarı gelip gidiyo neyse aracın bakımı geldi onu yaptırdım dedim bunda silkeme var buji falan değişti bobine baktılar o değişti tüpü düğmeden kapattık benzinde bindik sorun yok dedi sen bunu otogazcıya kontrol ettir asıl dedi oda sonra oraya gittim atiker servisine bunda silkleme var ne zamandır dedim baktılar bilgisayardan bi sorun görünmüyo dediler gene ateşleme de bi sıkıntı olabilir sen ona bi baktır diyolar onlar da nasıl bir iş yapıyolar anlamıyorum böyle kullanıyorum hala ..



  • Bende bobin veya buji dicektim ama baktırmışsınız atiker servise güvenmemek lazım her önüne gelene bayilik verdikleri için çoğu usta adı altında kasap başka ustayada baktırdınızmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzer bir sorun bendede var. Büyük ihtimal ayarla alakalı ama onu becerebilecek usta çok az,tahminimce yolda ayar yapmak gerekiyo. Lpg ciler genelde hep arabaya bahane buluyolar. arkadaşında dediği gibi atiker önüne gelene bayilik veriyo işi bilen yok denecek kadar az. farklı servisler araştırın ama sonuç olarak atiker beş para etmez bir kit parasını haketmiyor, sadece ucuz diye tercih ediliyor iyi olduğu için değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.