Şimdi Ara

LPG için İstanbul Candan Mühendislik nasıl biryer? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
17.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 2012 model Hyundai Accent Era 1.6 benzinli için LPG kiti taktırmak istiyorum. Candan Mühendislik ve Üçel Otogaz arasında kararsız kaldım. Ayrıca araca uyan çok fazla kit mevcut. Kit seçiminde de kararsızım.

  • Aracım burada lpg taktırdı. Çalışanlar bilgisiz. Aracın lpg girişini tüpe bağlamamışlar gaz alırken dışarı fışkırmış. Sonra hallettirdi aradan 1 gün geçti lpg kokusu geliyor bu seferde regülatöre bağlanan yerin vidayı sıkmamışlar. Onu yaptırdı aradan 1 ay geçmeden bu sefer su boruları kaçırmaya başladı. Kısacası ustalar kötü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıradan bir lpg bayisi you tube videoları yüzünden popülerlik kazanmış,lpg li sorunlu 2 araç götürdük birinin tüpünüde orda yaptırmıştık çözemedikleri için ayak üstü yok şuraya gidin buraya gidin sıradan bir lpg bayisinden hiçbir farkı yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İki aracıma candan da lpg taktırdım


    1. 2019 1.6 corolla aracıma taktırdım.50.000 KM bindim bakımdan bakıma gittim en ufak arıza ışığı sorun yaşamadım memnun kaldım
    2. 2022 1.4 Bayon : Şuan henüz 4.000 km oldu memnunum sadece ilk takıldığında araçta pedal da titreme vardı 1 gün sonra götürdüm ikiletmeden hemen çözelim dediler 10 dakikada sorunu giderdiler boru bir yere sürtüyormuş şuan hiç bir sorunum yok.Aşırı yoğun olmalarına rağmen 2-3 kişi gelip sorunumu hızlıca çözdü.



    Candan mühendislikten daha iyisi veya daha kötüsü mutlaka vardır.


    Candan mühendisliğin avantajı isimlerine değer veriyorlar bir sorun yaşarsanız geri gidince çözmeye özen gösteriyorlar ama sosyal medyayı kullanmayan bir yere gitseniz ilgilenmez ise şikayet edeceğim deseniz direk küfür edip yollar candan mühendislik de bu seviyeye gelmemeniz için elinden geleni yapıyorlar oradayken telefon görüşmesine şahit olduğum için söylüyorum.


    Diğer avantajı her işin ustası ayrı depoyu takan tek kişi elektrik tesisatını çeken bir kaç kişi kiti montaj yapan bir kaç kişi herkes kendi işini yaptığı için el yatkınlığı var.


    Tek usta olup tüm işleri yapan adam yerine günde aynı işi 20 araçta yapan adam arasında ciddi fark oluyor.


    Olumsuz yanları çok yoğunlar belki eskisi gibi özenmiyor olabilirler bunu görmedim ama bu yoğunlukta bence eskisi gibi özenli çalışacaklarını sanmam ki elemanlar kendi arasında motor olduk diye sitem ettiklerini duydum  



    İlerde lpg taktıracak olsam yine candan mühendisliğe taktırırım bir sorun yaşamadım muhatap bulabilmek önemli


    LPG taktıracağınız firma candan olmak zorunda değil ama markasına değer veren yorumlara değer veren bir firma olmasına dikkat edin butür firmalar işini en iyi yapmak için çalışırlar.


    Hakkında yorum olmayan zort usta zart ustaya gidip mağdur olmayın




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 19 Temmuz 2022; 21:36:8 >




  • Reklamları iyi yoksa firmalar var bu işi iyi yapan Üçel otogaz mesela Ümraniye'de


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok fazla LPGci gezdim. Kartal Oto Sanayi Mucib Otogaz en memnun kaldığım işletme oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reklamdan götürüyor, tavsiye üzerine 2016 dan beri LPG li olan aracı götürdüm, ayar yapıldı, bakımları yapıldı, götürdüğümden beri araç her 100 Km de bir arıza ışığı yakıyor değişmedik parçası kablosu hortumu kalmadı. Bir daha uğraşmak istemedim, 1 senedir benzinle kullanıyorum.

  • Merdomable kullanıcısına yanıt

    lpg de onlar tarafından mı yapıldı ?

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.