Şimdi Ara

LPG istasyon Farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar aracıma genellik ya Aygaz ya da Shell den LPG alıyorum. Söyle bir durumla karşılaşılıyorum. Bir istasyondan aldığım Aygaz ile başka bir istasyondan aldığım gaz farklı farklı km yapıyor. Biri ile 350 km yaparken diğeri ile 280 bile oluyor ? Sizce bu mümkün mü ? (Şehiriçi kullanım)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • LPG hileye müsait bir yakıt. Normalde Opet kullanırdım fakat Opet'ten aldığımda birkaç kez arıza lambası yaktı ilginç şekilde. Bu yüzden Shell'den alıyorum artık hep.
  • Valla istasyonlar arası hile çok oluyor en kral marka bile olsa. O yüzden forumda bir konu vardı sağolsun bir istasyon sahibi aydınlattı çoğu kişiyi, şehiriçi ,bildiğiniz, bölgenizin tanınmış ailelerinin işlettiği istasyonlardan alın çünkü uzun yıllardır orası onlara aittir ve yamuk yapıp müşteri kaybetmek istemezler demişti, o yüzden genelde bu kurala uymaya çalışırım. Birde bu konularda taksiciler referans olabilir , şehrinizde nereden aliyorlarsa orası mantıklı olabilir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emindoner09

    Valla istasyonlar arası hile çok oluyor en kral marka bile olsa. O yüzden forumda bir konu vardı sağolsun bir istasyon sahibi aydınlattı çoğu kişiyi, şehiriçi ,bildiğiniz, bölgenizin tanınmış ailelerinin işlettiği istasyonlardan alın çünkü uzun yıllardır orası onlara aittir ve yamuk yapıp müşteri kaybetmek istemezler demişti, o yüzden genelde bu kurala uymaya çalışırım. Birde bu konularda taksiciler referans olabilir , şehrinizde nereden aliyorlarsa orası mantıklı olabilir
    konunun adresini atabilirmisin bir inceleyelim
  • 19yusuf05 kullanıcısına yanıt
    Bulamadim mobildeyim ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu silmisler galiba goruntulenemiyor diyor
    LPG istasyon Farkı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BP'den alırdım, taş çatlasın pırlaya pırlaya gelen araba 25 litre alırdı. Diğer her petrolden 28-30 litre alırdı. Yol da farkediyordu. Yani orantılı olarak diğer petroller elbet fazla yol yapıyordu. Sanırım bazı petrollerin basıncı mı farklı oluyor gazda nedir.
  • Kimi istasyonlar ucuz olsun diye deodorantın içine koyulan itici gaz yani propan bütan falan kullanıyorlar. Ayrıca pompanın sıcaklık değerleriyle oynayan da oluyor sağda solda okuduğuma göre.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • basınç farklı oluyor aytemizde ittira kaktıra pompa milim milim doldururken opet, shell'de şak diye atıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hile illa ki yapılıyordur bir yerlerde ama sizin km farklılığının bundan ötürü çıktığını sanmıyorum.
    Arkadaşlarında dediği gibi firmaların doldururken kullandığı basınç oranları farklı olabiliyor. Bazıları direk atar bazıları kuruş kuruş doldurmaya devam eder.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekinsan_1 -- 3 Mayıs 2019; 14:13:5 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • emindoner09 E kullanıcısına yanıt
    silseler ne olur adam ucuz mazot soruma cevap veremiyordu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.