Şimdi Ara

LPG li aracın bakımı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aracım 93 R11 Rainbow 1.6 lpgli...Yeni aldım...Benden önceki sahibinin lpg sistemiyle pek ilgilendiğini sanmıyorum Sorum şu...:LPG sisteminin bakımları nasıl ve ne kadar zamanda bir olmalı...Değişmesi gereken iki tane filtre varmış sanırım...Onun dışında neler yapılıyor...Filtrelerin değiştiği ve ayar yapılan bir bakımın maliyeti ne kadardır...Bir araçta FEMA Lpg var...Daha önce duymamıştım aslında...Bakım için Fema nın bayilerinden birine mi gitmeliyim yoksa farketmez mi....Farketmezse Maltepe-Kartal civarında önerebileceğiniz bir yer var mı...?
    Şimdiden Teşekkürler...



  • 1.hava filtresi değişimi 10.000 km
    2.regülatör yağ alımı ve ayarı 10.000 km
    3.buji kontrolü değişimi 10.000 km
    4.regülatör sökümü temizliği ve ayarı 20.000 km
    5.lpg filtre değişimi 10.000 km
    6.regülatör tamir takımı değişimi gaz ayarı gaz filtresi 40.000 km

    siz yeni almışsınız araçı 6.şıktaki bakımı yaptırmanız iyi olur taş çatlasa 50 lira tutar ve femanın ana bayisinde yaptır çünkü uyumlu parçalar onlar da bulunur
  • Teşekkürler...50 liraysa bir şey değilmiş...
  • Arkadaşlar aracımı yeni aldım. Ancak LPG de araç ilk çalıştırdığımda gitmiyordu belki 20 km benzinle gittikten sonra lpg ile gidiyordu. Aracı sanayide servise götürdüm ve daha bir çok şey yaptırdım. Bugün servisten aldım arabayı gaz filtresini değiştirmişler (lpg takıldığından beri ilk defa değişmiş) ve gaz kesici değiştirmişler ancak sorunun çözülmediğini filtrenin değiştirilmediği için regülatörü bozduğunu söylediler. Araç şimdi lpgde hiç çalışmıyor. Açıkcası baya para harcadım regülatörün yenisinin 200 tl civarı olduğunu ancak ellerinde çıkma bir tane olduğunu ve onu takabileceklerini söylediler. Sizce ne yapmalıyım ?

    Teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aspergillus

    Arkadaşlar aracımı yeni aldım. Ancak LPG de araç ilk çalıştırdığımda gitmiyordu belki 20 km benzinle gittikten sonra lpg ile gidiyordu. Aracı sanayide servise götürdüm ve daha bir çok şey yaptırdım. Bugün servisten aldım arabayı gaz filtresini değiştirmişler (lpg takıldığından beri ilk defa değişmiş) ve gaz kesici değiştirmişler ancak sorunun çözülmediğini filtrenin değiştirilmediği için regülatörü bozduğunu söylediler. Araç şimdi lpgde hiç çalışmıyor. Açıkcası baya para harcadım regülatörün yenisinin 200 tl civarı olduğunu ancak ellerinde çıkma bir tane olduğunu ve onu takabileceklerini söylediler. Sizce ne yapmalıyım ?

    Teşekkürler

    araba nedir hocam ve eğer alacaksanız orjinal alın.




  • Proton 416 glxi. Yani bir şekilde halletmem lazım çünkü LPG de hiç gitmiyor araç. Çıkma parça konusunda emin olamadım
  • Şu an arabamı sadece benzin ile kullanıyorum, gaz ayarı yapıldıktan sonra. Regülatör için 200 tl işçilik dahil istiyorlar sizde normal bir rakam mı ? Değişimi yapacak yer hem proton servisi hem de Atiker' in.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.