Şimdi Ara

LPG nasil kullanilir bir kac soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bende 2001 model opel astra var ve sirali sistem lpg taktirdim. Direksiyonun arkasina tek dugme olan bir alet koydular. Simdi ben nasil kullanacagimi anlamiyorum. Sirali sistemler kendileri gecmiyorlar mi lpg ye dugmeye ne gerek var? Ya da benim basip gecirmemin bir zarari var mi? Soguk havalarda ozellikle. Motor kapatilirken lpg de birakirsam tekrar calisirken lpg den mi calisir. Bu sorularimin cevabini bekliyorum. Tesekkur ederim.



  • Lpg bölümüne açacaktın konuyu burada yardım bulamazsın
  • Her zaman diyorum. İnsanlar lpg taktırıyor ama kullanmasını bilmiyor. Ne olur sanki o lpg setlerinin içinden kullanma klavuzu çıksa? İnsanların bilgilendirilmesi lazım.
    --
    Bu arada o düğmeyle işiniz yok. Kendisi otomatik olarak benzinde başlayacaktır zaten.
  • sıaralı sistemlerde araç soğuk iken zaten ısınana kadar benzinde çalışıyor biraz çalıştıktan :(belli bir ısıya geldikten )sonra kendi kendien lpg sistemi devreye giriyor ayrıca senin akşamları benzine almana gerek yok onu kendi ayarlıyor ve sabah otamatik benzinde çalışıyor zaten ama aracında her zaman çeyrek depo benzin bulundurman gerekiyor yaz kış bu böyle
  • Lpg kit markanı yazmamışsın. Tartarini için düğmenin kullanımı: LPG bittiğinde bibip diye ötmeye başlar. Zaten benzine geçmiştir. Sende ötmesin diye düğmeye bir defa basarsın. Sonra LPG aldığında O DÜĞMEYE BASMALISIN ki LPG ile çalışmaya başlasın.
    Geri kalan zamanlarda düğmeyi unut, herşeyi kendisi yapar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.