Şimdi Ara

Lpg taktırdım...Colt (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yok ben zaten fiyat için değil.Önce piyasa fiyatı verirken Carisma'ma arayıp tamam getiriyorum Carismayı alın şimdi bende Lancer 'i alacağım dediğim de siz bize Ekim demiştiniz o zaman gelince görüşelim dediler.Fakat Honda bayisi daha 2-3 sene önce diş doktoru arkadaşın 91" lancerine çok sağlam para saymıştı.Ayrıca sonuçta Mitsubishi aldığımın farkındaydım.Yani bayi anlamasa bile ben araştırıyordum biliyordum.Fakat bu kadar zorlayınca almıyım diye ben de teşekkür ederim artık mitsubishi benim için bitmiştir dedim.Ve ayrıca Sıfır lancerden daha pahalıya 15.000 kmde Civic Elegance (full) aldım.Açıkçası sıfırında (indirimle beraber) 5 milyar fark vardı Civic-Lancer.Kusura bakmayın ama Civic Lancer'e MOTOR GÜCÜ-KONFOR(GENİŞLİK)-OTOMATİK VİTES YETERLİLİĞİ(Gaza yüklendiğimde Lancer paso bağırdı gitmedi)-MALZEME kalitesi olarak 10 basıyor.Fakat Hondamın Mitsubishi kadar sorunsuz olacağından şüpheliyim.Başınızı ağrıttıysam affola.Saygılarımla.....




  • quote:

    Orjinalden alıntı: edebali33

    @ghost1802

    hocam kusruma bakma şu cümleyi tam anlıyamadım.

    " Yol bilgisayarı benzine göre hesaplıyo onun da ortalaması 4,2 ile 4,9 arası değişiyo. Daha önceden ortalamam benzin için söylüyorum 6,6 dan aşağı düşmüyor idi 100 km de."

    benzine göre hesaplıyor derken umarım gene 100km de 4.2 ile 4.9 arasında harcama yapmıyordur. öyle olduğunu zannetmiyorumda. eğer size zahmet olmazsa bir kenara yazmaya başlasanız mesela çeyrek depo benzini bitirdiğinizde toplamda kaç lt gaz tüketmişiniz kaç kilometre yolyapmışınız gibi çok yardımcı olabilir. Ona göre bir toplam tüketim hesaplaması yapabiliriz daha düşük yakıt isteyen colt sahiplerinin epeyce işine yarayabilir.

    Not: ben daha colt sahibi değilim ama eğer ciddi bir fark oluşuyorsa arabayı alırken yaptırırsam ruhsatı 2 sefer değiştirmekten kurtulmuş olurum. Sonuçta arabayı alınca en az bir 5 sene kullanacam ve bu beş sene boyunca yakıt masrafı öğrencinin cebinden çıkacak ne kadar az okadar iyi

    Kolay gelsin


    Orda anlatmak istediğim Yol bilgisayarı hesaplama yaparken benzin cinsinden hesaplıyo. Bu da şu demek oluyor. Ben lpg taktırmadan önce 6,6-7 lt arası ortalamam vardı. Şimdi 4,2 lt. oldu.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.