Şimdi Ara

LPG'ye geçişte sıkıntı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aracımı her zamanki gibi normal şekilde kullanırken bir anda yoğun bir yanık kokusu aldım. 5-10 saniye sonra da araba çekişten düşüp stop etti. Tekrar çalıştırdım, çalıştı ancak gaza bir türlü geçmedi. Kapatıp tekrar çalıştırdım, 2-3 kere üst üste gaza geçerken stop etti araba. En son çare devirli çalıştırdım, geçiş yaparken teklemeden geçti. Ancak şu an her çalıştırmada gaza geçer geçmez stop ediyor araba. Sıkıntı nedir, tahmini olan var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aidemirci -- 15 Mart 2020; 20:23:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Araç marka modelini yazmamışsın galiba. Bana göre lpg takılan araçlarda bakım yapılması gerekiyor. Benim araçda geçiş esnasında stop etme olayını yaşıyordum . rolantıde tıtreme olaylarıda dahıl veya sogukda tupte araç verimli çalışmıyordu . Araba tüplü şekilde baya kullanıldı .Nekadar bakım yaparsanız yapın . Aracın içerisinde ateşleme olaylarının bakımını yapmak gerekir. Araç 2010 öncesi ise mutlaka üst kapak motor açılıp içerideki kalıntı veya atıkları içerinin bütün bakımını yapmak gerekir.Kendi aracıma uzun sureden sonra yaptırdım . Araç yağ gibi akmaya başladı .
  • DESHETturk kullanıcısına yanıt
    Citroen Xsara 1999 model.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aidemirci

    Citroen Xsara 1999 model.
    1999 Model uzun suredır lpg ıle kullanıyorsan araçı , hatta arada benzınle kullanın tavsiyeleri verilir. Bunlar bana göre fazla bişey ifade etmior. Aracı iyi bir ustaya gösterip motorun ust kapak açıp içini temizletme işlemini uygulayın. aynı işlemi bana yaptırdılar . Aracda suan sorun yok . Tabiki ilk başta usta tavsiyelerini dinlemek gerekir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.