Şimdi Ara

Luigi's Mansion 2 HD [SWITCH ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Luigi's Mansion 2 HD [SWITCH ANA KONU]


    Luigi’s Mansion 2 HD - Nintendo Direct 9.14.2023


    Luigi's Mansion 2 HD [SWITCH ANA KONU]Nintendo of Americayoutube
    Luigi’s Mansion 2 HD is releasing for Nintendo Switch summer 2024. Welcome to Evershade Valley, a place that's screaming and teeming with the supernatural. Luigi and his vacuum-like device, the Poltergust, ensue mansion mayhem and Luigi must face his courage to save the day! Up to 4 players can play together locally and online across different multiplayer modes. #LuigisMansion #NintendoSwitch #NintendoDirect Subscribe for more Nintendo fun! https://goo.gl/HYYsot Visit Nintendo.com for all the latest! http://www.nintendo.com/ Like Nintendo on Facebook: http://www.facebook.com/Nintendo Follow us on Twitter: http://twitter.com/NintendoAmerica Follow us on Instagram: http://instagram.com/NintendoAmerica Follow us on Pinterest: http://pinterest.com/Nintendo
    https://www.youtube.com/watch?v=KIP2_LJdi0I

    -


    Luigi ve hayalet avcısı Poltergust 5000 ile birçok perili köşkü keşfedin


    Her birinin çözülmesi gereken kendi bulmacaları ve yakalanacak hayaletleri olan çeşitli perili malikanelere dağılmış Karanlık Ay'ın kayıp parçalarını geri alın. Hayaletleri (ve pencere perdelerini) emmek için süper güçlü hayalet avlama aracınız Poltergust 5000'i kullanın ve tüyler ürpertici ama büyüleyici malikanelerin her kuytu köşesini aramak için hava üfleyin. Başlangıçta Nintendo 3DS™ sistemi için piyasaya sürülen bu ürkütücü ve eğlenceli macera, artık Nintendo Switch™ sisteminde görsel olarak HD olarak geliştirildi.


    Dost canlısı hayaletler şeytani bir hal aldı; Luigi için bu bir iş gibi görünüyor!


    Evershade Vadisi üzerinde asılı olan Karanlık Ay'ın orada yaşayan hayaletler üzerinde sakinleştirici bir etkisi var gibi görünüyor. İlginç Profesör E. Gadd dost canlısı ruhlar üzerinde çalışıyor. Ancak Karanlık Ay aniden parçalanıp aşağıdaki vadiye düştüğünde, bir zamanlar dost olan hayaletler düşman olmaya başlar. Luigi, Karanlık Ay'ı gökyüzündeki hak ettiği yere geri getirmek için harekete geçmeli ve cesaretini toplamalıdır.


    ScareScraper'ı birlikte ele alın


    Siz ve en fazla üç oyuncu, ana macerada bulunmayan hayaletler ve zorluklarla dolu perili bir bina olan ScareScraper'ın zorluklarını üstlenmek için takım oluşturabilirsiniz. Korkunç kuleyi yerel veya çevrimiçi ölçeklendirmek için hayalet avcısı dostlarınızı işe alın.


    -


    Çıkış Tarihi: Yaz 2024

    Tür: Aksiyon-Macera

    Dağıtıcı: Nintendo

    Geliştirici: Next Level Games


    Nintendo Linki: https://www.nintendo.com/store/products/luigis-mansion-2-hd-switch/








  • Kutulu çıkacak mı acaba bilgisi olan var mı?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.