Şimdi Ara

lumia 1320 alınır mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • S3mini kullanicisiyim. Donmalardan kasmalardan bıktım. Android e tövbe ettim. Microsoft işlemcili bi telefon almayi dusunuyorum. Daha önce hic lumia kullanmadim cevremde de yok. Az biraz arastirdim. Simdi benim aklima 2sey takildi. Kamerasi yeteri kadar iyi mi. Ben fotograf cekmeyi çok severim. Beni tatmin edebilir mi? Ikinci sorum da şu: 6'ekran kullanirken rahatsiz olabilir miyim. Kullanışi zayiflar mi. Tek elde kullanamam diye düşünüyorum.
    Baska bi lumia telefon da olabilir. Yardim edersenizsevinirim
    Max 1100tl civari bi sey alacam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ben telefonumu tek elimle rahatlıkla kullanabiliyor, mesajlar yazabiliyorum kardeşim. Bu telefonla namaz da kılabilirsin. Sanıldığı kadar büyük değil, zarif bir telefondur. Kamera konusunda seni tatmin etmeyecektir. Yani mükemmeli aramıyorsan... Zira gündüz çekimleri yeterli ışıkla birlikte gerçekten muhteşem. Performans konusunda eline sıcak sudan soğuk suya değdirmeyecek bir telefondur. Kasmaz, donmaz..

    Windows 10 ile klavye taşınabilirlik özelliğini kazanıyor. Böylece tek elle mesaj yazmak eli küçük insanlar için de rahatlaştı. Ben kaçırmayın derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok sagol. Kliksa dan almayi dusunuyorum. Orda baya ucuz telefonlar. Bi sikinti da olacağını düşünmüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • redkitinatı R kullanıcısına yanıt
    Ben de 1 ay öncesine kadar s3 mini kullanıyordum. Lumia 1320 aldım şuan sıkıntısız kullanıyorum. Stabilitesi mükemmel. Ön kamerası kötü. Arka kamerası idare eder seni diye düşünüyorum( S3 miniden iyi). 6 inç ekrana gelince ben pek sıkıntı çekmiyorum. Gayet rahat. Kesinlikle öneririm. Aramıza katılırsın umarım 😊
    Edit : Kliksa da tükenmiş galiba



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darn1907 -- 22 Şubat 2015; 11:27:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 830'u tarif etmişsiniz.
  • Hocam bende kullanıyorum harika cihaz ama resim çekmeyi severim demişsin, kamera seni tatmin etmeyebilir cunku çoğu orta-üst sınıf lumianın aksine bunda Carl zeiss mercek yok.. Hadi gündüz Bi nebze ama düşük ışıkta kesinlikle kotu, ayrıca on kamerayı yok sayarak al eğer düşünürsen..
    Yani eğer acelen yoksa bekle ve 1330 al derim,buyuk ihtimal martta tanıtılacak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah hocam. Zaten bir sure daha beklemeyi düşünüyorum ama şuan icin aklimda bu telefon var. Tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: redkitinatı

    Eyvallah hocam. Zaten bir sure daha beklemeyi düşünüyorum ama şuan icin aklimda bu telefon var. Tesekkurler

    1320 iyi bir cihaz 6 inç olduğu halde hiçte kaba değil ama kameraya önem veririm demişsiniz 5 mp gündüz yeterli ama sizin tabirinize uyan telefon yukarda denildiği gibi 830 buna bi bakın isterseniz
    10mp arka kamera 5inç ekran 2200 batarya
  • Kamera için en babası 1020 dir. ama ince bir şeyler isterseniz 735 e bakın. 830 u denedim kamerası çok iyi.sizin verdiğiniz fiyata bunlar uygun. 1320 de güzel ürün ancak bence büyük bir cihaz. şahsen cebimde taşıyamam. çok sevdim ama gayet güzel. ancak kamera önemli demişsiniz orda iş değişir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: redkitinatı

    S3mini kullanicisiyim. Donmalardan kasmalardan bıktım. Android e tövbe ettim. Microsoft işlemcili bi telefon almayi dusunuyorum. Daha önce hic lumia kullanmadim cevremde de yok. Az biraz arastirdim. Simdi benim aklima 2sey takildi. Kamerasi yeteri kadar iyi mi. Ben fotograf cekmeyi çok severim. Beni tatmin edebilir mi? Ikinci sorum da şu: 6'ekran kullanirken rahatsiz olabilir miyim. Kullanışi zayiflar mi. Tek elde kullanamam diye düşünüyorum.
    Baska bi lumia telefon da olabilir. Yardim edersenizsevinirim
    Max 1100tl civari bi sey alacam.

    Kamera için o model alınmaz gece çekimi berbat gündüz için yeterli.Sana tavsiyem ya 1330 u bekle yada lumia 1520 bulursan onu al derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1320 sizi batarya ve performans dışında memnun etmez. 720 p ekran kalitesi var full hd değil. Film filan çok kaliteli seyredermezsin. Yeni çıkan telefonlara odaklanın bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.