Şimdi Ara

Lumia 520 dandik! (mi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir kaç ay önce aldığım 520 yi şu konular sebebiyle kırmak üzereyim!
    Ama kırmadan son bir kez danışayım dedim :)

    1-Alarm sesini hiç bir şekilde kısamıyorum, telefonun sesini kıssamda alarm sesi kısılmıyor, ayrıca zaten alarm menüsü altında ses ayarı da yok? Ben alarmın ses seviyesini ayarlayamayacak mıyım?

    2-Telefonun sesini kapatma özelliği yok! Ses seviyesi menüsünden tek tek tuşlayarak sıfıra getirip kısabiliyorum, bir hamlede sesi kapat özelliği yok!

    3-Whatsapp'a her girişimde 10 saniye bekletior, yani programı ilk açarken tamam bekliyorum ama sonra bana mesaj geldiğinde bunu okumak için tıkladığımda yine 10 sn kadar bekletiyor! Her mesajda bunu yaşıyorum, bu böylemi kullanılacak?

    Başka sıkıntılar da var ama en öncelikli bunlar,

    Lütfen bu konularda beni bilgilendirin, telefonu boş yere gözden çıkarmayayım :)

    Bu arada tüm güncellemeler yapıldı.







  • Başlık efsane...

    Whatsapp muhabbeti telefonunuzun rami, işlmcisiyle alakalı bildiğim kadarıyla.

    Ses muhabbetinde ses tuşuna bastıgınızda biri arama daki ses biri uygulama sesi. Simgesine bastığınız an kapatır sesi. En kestirme yolu bu.

    Alarm ın yine bu yöntemle kısılabileceğini düşünüyorum ama denemedim sesini ayarlamayı. Hem yüksek olmalı ki kaldırsın bizi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok whatsapp ı her açışta sıfırdan başlatıyomuş gibi yapıyor, sorun orada ramla ilgili değil.

    Sesi söylediğinz yerden kısınca önceki seviye ayarı bozulmuş oluyor, yani manule olarak her kapama açmada ayar yapmak gerekiyor.

    Alarm konusu maalesef söylediğiniz gibi olmuyor, evde bebek var ve onu uyandırmadan sadece beni uyandıracak seviyede olmalı, yani ses seviyesi ayarlanabilmeli...
  • 1- Bende merak ediyorum.

    2- Ses kısma/açma tuşuna 1 kere basın. En sağ üstte "v" işaretine basın. 2 renkli çubuk gelecek. Solda "Zil" işaretine basarsanız telefonu sessize alır(0'a iner), "Nota" işaretine basarsanız multimedya sesi kısılır(0'a iner). Tekrar basarsanız önceki seviyesine geri döner. Basmadan önce 3 ise, tekrar bastığınızda yine 3 olur, 6 ise tekrar bastığınızda 6 olur.

    3- Whatsapp arkaplan'da açıkken bildirim geldiğinde üstüne tıklarsanız bayağı beklersiniz. En iyisi Whatsapp'ı arkaplanda açık bırakmamak.
  • Alarma özel ses ayarı yok ama ben telefonu yanıma koyacağım zaman zil sesi/bildirimler kısmını 5 yapıyorum uzağıma koyacaksam 10 yapıyorum hiç sıkıntı olmuyor nasıl bir sıkıntı yaşıyorsunuz anlamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biyturs_OnSr; evet sesi açma kapama o şekilde olabiliyor.

    Alarm ve whatsapp konusu pek çözülebilecek gibi durmuyor, whatsappı her mesajdan sonra kapatmak çözüm değil o da ayrı bir sıkıntı olur.

    Stipmg; madem telefonu yakınına - uzağına koyarak ses seviyesini hallediyorsun, o zaman adamlar keşke zil sesi içinde seviye ayarı koymasalarmış, onun içinde uzağımıza yakınımıza koyar çözerdik :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: matuk

    Yok whatsapp ı her açışta sıfırdan başlatıyomuş gibi yapıyor, sorun orada ramla ilgili değil.

    Sesi söylediğinz yerden kısınca önceki seviye ayarı bozulmuş oluyor, yani manule olarak her kapama açmada ayar yapmak gerekiyor.

    Alarm konusu maalesef söylediğiniz gibi olmuyor, evde bebek var ve onu uyandırmadan sadece beni uyandıracak seviyede olmalı, yani ses seviyesi ayarlanabilmeli...

    Ram ile alakalı. Sistem zaten 300 den fazlasını kullanıyor geri kalıyor 200. Diğer uygulamalar da olunca ram doluyor sen whatsapp dan çıkınca başka uygulamaya geçiyorsun ram onun için whatsapp ı çıkarıyor aklından, geri açınca tekrar yüklüyor. Aynı anda bir kaç uygulama açık değilse sorun olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VatandA.Ş. -- 20 Nisan 2015; 14:11:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para kazanmadan konusmussun :) kazan önce sonra neyi istersen kır dolar geçmiş 2.70 tl yi sen kırmaktan bahsediyorsun ,zengin degilsin birde kırıcam diyorsun sanki alıcagın?! (artık bu dolar ile ne alırsan) o paraya daha iyi :) bence hiç durma kır burayada resmini koy ama:)
  • Gayet güzel bir telefon L520 hem kibar hemde tek elle kullanımı güzel.

    Temel işlevler için ve tek elle kullanım için çok iyi.

    Ama whatsapp için çeşitli çözümler söylemişler. 500TL yi yırtıp çöpe atabilecek kadar zengin değilsinizdir belki.
  • Arkadaşlar telefonu kırmaktan kastetilen, bazı özelliklerine çok kızıldığını anlatmak içindir. Buna takılmayın lütfen, şu alarm ve whatsapp konusunda varsa önerileriniz onları söyleyin...
  • Ben 920 yi kırıp atacağım siz adama 520 yi kırmayın diyorsunuz. Bazen işletim sistemi o kadar kafamı bozuyorki telefonu duvara fırlatacağım en sonunda , zaten sırf tarayıcı bile insanı çıldırtmaya yetiyor. Birkere bulaştık bu işe çıkamıyoruz , satsak satılmıyor atsak atılmıyor. Ömrümü yedin wp

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.