Şimdi Ara

Lumia 525 şarj süresi şimdi daha uzun gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba,

    Bu bilgiyi zaten sahip olan arkadaşlar olabilir ama ben bu hafta uyguladım ve şarjım daha uzun gitmeye başladı. İhtiyacı olan arkadaşlar olabilir diye yazıyorum. Yine yazayım cep telefonu üzerine bilgim çok sınırlı , bu nedenle de lütfen eleştirir yapacaksanız bunu göz önünde bulundurun.

    Daha önce okuduklarıma dayanarak bir çok ayarlamalar yaparak şarj süresini uzatmaya çalıştım; arka planda çalışanları azaltmak, Konum kapatmak, 3G yerine mümkünse Wifi kullanmak, açılış sayfasındaki uygulamaları azaltmak vb.
    Ancak normal kullanımda Lumia 525 cep telefonum ancak akşama kadar dayanabiliyordu. Akşam şarja bırakıp sabah dolu olarak alıyordum. Oyun oynamam ama İnternet e günde 2 saat falan girdiğimde , müzik dinlediğimde şarjım akşama kalmadan çok azalıyor ve şarja koymak zorunda kalıyordum. Sonra bir arkadaş 3G yi kapat dedi. Öyle de yaptım. Şaşırtıcı olarak şarj sürem neredeyse 2 katı arttı. Şimdi normal kullanımda ertesi günü neredeyse akşama kadar şarjım gidiyor.İnternet kullanır müzik dinlersem şarjım akşama kadar gidiyor.
    3G yi Ayarlar/Şebeke gidip En yüksek bağlantı hızını 2G yaparak uygulayabilirsiniz. İnternet kullanımında çok fazla yavaşlama hissetmedim. Ama şarj sürem gayet iyi oldu.

    Deneyin belki sizin de işinize yarar.

    sağlıcakla







  • Çok saol gerçekten işe yarıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.