Şimdi Ara

lumia 920 açılmıyor pc tanımıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar dün ikinc el aldım lumia 920 garantisi devam ediyo.

    telefona bi reset atayım dedim fabrika ayarlarını ger yükleyeyim dedim neyse tıkladım. iki tane dişli çark çıktı döndü allah döndü sarjım bitene kadar dönmüş şimdi telefon ne sarj oluyo nede açılıyo. prize takıyorum şarj işareti çıkıyo 5 saniye sonra kapanıyo nokia yazısı çıkıyo telefon öyle kalıyo sarjdan çıkarıyorum nokia aynen kalıyo pc ye bağlıyorum aynısı oluyo pc den bağlandı sesi geliyo sonra bağlantı kesildi sesi geliyo baska da i aksiyon yok yardımcı olabilecek var mı



  • şarja tak biraz dur bi 20 dakika sonra ses ksma ve kilitleme tuşlarına 10 saniye bas açılmassa dead flash gibi gözüküyor
  • Bir gelişme var mı? Arkadaşın yazdığı işe yaradı mı? Olmadıysa cihazın şu an durumda. Şarja taktığında ekranda şarj işareti yanıp sonra kayboluyor mu yoksa..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasırlı Eller kullanıcısına yanıt
    taktım sarja sarj işareti geldi 5 saniye sonra kayboldu acma kapama tuşuna basınca tekrar geliyodu sarj işareti ( telefonu hiç kullanamadığım için normal mi bilmiyorum )

    bi saat sonra baktığımda ekranda nokia yazısıyla duruyodu.

    tktım pc ye aynı bi değişme yok dediğiniz gibi de yaptım ses kısma tuşu acma kapama tuşu felan ama değişen bir şey yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shamer74

    Bir gelişme var mı? Arkadaşın yazdığı işe yaradı mı? Olmadıysa cihazın şu an durumda. Şarja taktığında ekranda şarj işareti yanıp sonra kayboluyor mu yoksa..

    bir gelişme yok kardeş arkadaşıın yazdığı işe yaramadı. sarja taktığımda sarj işareti geliyo sonra kayboluyo yukarıda belirttiğim gibi?
  • arkadaşlar shamer74 arkadaşımızla iletişime gectik. kendisi nokia da calışıyomuş telefonu kargoyla nokia care ye göndericem bartına 2 3 gün içinde geri dönüşü olucak sanırım. zamanla yzarım gelişmeleri amber yüklenicek miş bakaım nasıl bir değişim olacak.
  • Cihaz yarı brick telefon u biraz ÅŸarja tak kalsın yarım saat sonra açmayıdene Nokia yazan yerde kalırsa seskısma + güç butonuna basın telefon titreyene kadar eÄŸer tepki vermezse ses açma kapama tuÅŸları + güç butonu + kamera 4-5 saniye basın daha sonra ses açma kapama butonlarınu bırakın 10 saniye bekleyin tepki yoksa deadflash geçmiÅŸ olsun.Benim cihazda bricked olmuÅŸtu Flashla halletmiÅŸtik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FaLCoN^ kullanıcısına yanıt
    hocam onları yaptım olmadı. yeazılım yenden yuklenicek heralde de pc teli görmüyor bakalım nasıl olucak yarın teknik serise kargoluyorum kargo ucretlerinide onlar karşılıyor beklicez bakalım daha yeni almıştım kullanamadan garantiye gönderiyoruz:) gelşmleerden haberdar ederim
  • kaptantulun kullanıcısına yanıt
    İlk aldığım gün aynı olayı yaşadım gerçekten çok morel bozucu bir durum .Yazılım atıldı hiç bir sorunum kalmadı inşallah telefonu aldığınıza pişman olmazsınız.
  • inşallah sağolsun çok ilgilendi shamer74 arkadaşımız. bakalım sonucunu görelim.
  • arkadaşlar pazartesi günü kargoya verdim telefonu alıcı ödemeli olarak kargo salı günü vermiş servise carsamba @Shamer74 arkadaşımıza ulaşmış telefon.
    telefon aynı gün tamir edilip kargoya verildi. bende cuma günü aldım kargodan kargo fiyatı ödenmiş şekilde.

    shamer74 arkadaşımıza çok tesekkür ederim. bu konuyu actığımda özel mesajla konuştuk. kendisi alıcı ödemeli olarak bartın bayraktarlar teknik servisine kargolamamı aynı tamir edilip kargoya verileceğini söyledi. aynen de öyle oldu. kargoladıkdan sonra da telefonla aradıım bir kaç defa o zamanda çok ilgilendiler. telefonu da kargoya verirken yumuşak bantlarla sarıp göndermişler.telefona amber yüklenmişti ısınma sorunu da azalmıştı kamerası gercekten saaırtıcı olaracak derece iyileşmişti.

    sonuç olarak ilk defa bu kadar hızlı garanti ye verip alıyorum nokia teknik servisini kutluyorum gercekten özellikle bartın bayraktarlar teknik servisi gercekten işin ehlini yapıyorlar müşteri memnuniyeti çok yüksek.




  • Siz teknik serviste görevli misiniz?
  • gentleman_ kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Evet.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shamer74

    Merhaba,

    Evet.

    Merhaba. Öyleyse bir de size sorayım sorumu.

    Telefona ayıracağım bütçeyi 1000-1500 TL aralığına çıkarttım. Daha önce 750-1000 TL demiştim ve bir ay sonra alacağımı belirtmiştim. Şu an önümde yaklaşık 10 gün daha var. Bu benim ilk akıllı telefonum olacak. Kriterlerim ve sorularım:

    1) İlk kez akıllı telefon kullanacağım için güncelleme nedir vs. anlamam. Çok mu uğraştırıcı bir şey?

    2) Alacağım telefonu en az 3 yıl kullanmak istiyorum.

    3) Oyun oynamam, oynasam da günde yarım saati bile geçmez yani.

    4) İnternette çok sık gezerim ve hızlı olmasını isterim. İnternetin hızlarıyla ilgili bilgi de verirseniz sevinirim.

    5) Ailem ile farklı şehirlerde olacağız. Onlar evde internet kullanıyor onlarla görüntülü konuşabileyim. Farklı şehirlerdeki ve kıbrıstaki akıllı telefonu olan arkadaşlarımla görüntülü konuşabileyim. Ücretsiz olarak mesaj atabileceğim programları onlarla mesajlaşmak için kullanabileyim. (Tüm bunlar için wi-fi mı gerekir yoksa hattın sağlayacağı internet paketi ile bunları yapabilir miyim? Hangilerini yaparım hangilerini yapamam?

    Şimdilik aklıma gelenler bunlar. oldukça söylerim. Yardımcı olabilirseniz mutlu olurum.




  • gentleman_ kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    İlginiz için teşekkürler. Aslında bu soruların cevapları satıştaki arkadaşların işi ama ben sana tecrübelerimden bilgi vereyim.

    Lumia 920, 820 ve 720 yi tavsiye edebilirim. Yeni satışa çıkacak Lumia modelleri de var. Beklerim dersen 925,1020 gibi.. ( Ben Nokia harici model bilmiyorum )

    1) Akıllı telefonlarda güncelleme sorunun olmaz. Adı üzerinde akıllı. Çoğu güncellemeyi kendisi yüklüyor. Forumlarda da nasıl güncelleyebileceğin detaylı anlatılıyor.

    2) Senin kullanmana bağlı olarak süresi değişir. O konu hakkında yorum yapamam.

    3) Windows Phone oyunları çok sağlam. Oyunlarla aran çok iyiyse Xbox var bu cihazlarda desem başka söz etmeye gerek yok sanırım.

    4) İnternet hızı emin ol evindeki İnternetten daha hızlı her zaman. Hız ölçme programı ile farklı yerlerde denedim. Buraya Wi-Fi ve Şebeke üzerinden ölçtüğüm ekran görüntülerini atarım. Ama şunu da unutma hangi akıllı telefonu alırsan al, İnternette gezinirken şarjı çabuk bitecektir ve 3G şebekesini kullandığın için cihazın ısınacaktır.

    5) Şebeke üzerinden görüntülü görüşme yapamıyorsun. Ama Skype ile Wi-Fi/Şebeke fark etmez sorunsuz görüntülü konuşabilirsin. Bilgisayardaki bir arkadaşınla bile sesli/görüntülü konuşabilirsin. Ücretsiz mesajlaşma için İnternet paketin varsa, live hesabın ile normal messenger konuşması yapabilirsin. Mesajlar bölümünden Facebook' taki arkadaşlarında mesajlaşabilirsin. Skype ile yazışabilirsin. Whatsapp gibi uygulamalarla da ücretsiz mesajlaşabilirsin. ( Bu dediklerim de çoğu akıllı telefonda mevcut. Ama sadece Lumia cihazlardaki Odalar özelliğini araştır. Burada Lumia'ya sahip başka bir arkadaşınla ücretsiz mesajlaşabilir, dosya gönderebilir, ortak ajanda tutabilir, ortak not defteri ya da office uygulamaları yönetebilirsin... )

    Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Eksik söylediğim yerler vardır muhakkak. Satışta olmadığım için satış ağzıyla yorum yapamıyorum




  • Hocam daha ne yapacaksınız, çok güzel anlattınız zaten. Teşekkür ederim. Wi-fi ve şebeke üzerinden ölçtüğünüz ekran görüntülerini sabırsızlıkla bekliyorum.
  • Shamer74 S kullanıcısına yanıt
    ne yaptınız ki bu sorunlar hard resetlede halloluyor. abartmayın bence
  • Teşekkürler

    Ama maalesef her tüketici sizin kadar donanımlı olamıyor. O arkadaşlara da yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bizlere.

    Ufak bir not : Arkadaşın telefonu hard resetle düzelmedi. Hard reset'i ben kendisine özel mesajla da tarif ettim. Forumda diğer arkadaşlar da tarif etti. Servisimize geldiğinde kendim de hard reset yaptım ama düzelmedi ;) Cihaz fabrika ayarlarına dönerken şarjı bitmiş, daha sonrasında da birçok kez hard reset denendiği için sistem dosyaları zarar görmüş.

    Saygılar.




  • Hocam Wi-fi ve şebeke üzerinden ölçtüğünüz ekran görüntülerini unutmayın lütfen, beklemedeyim
  • Mobilde resim yükleme çalışmıyor. Atamadım ekran görüntüsünü ama değerler şöyle;

    Download : 10.11 Mbps
    Upload : 0.83 Mbps

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.