Şimdi Ara

Lütfen Ankarayı bilenler, Ankarada yasayanlar baksın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ümitköy anadolu lisesi 31.cadde ümitköy mahallesi no:29 ümitköy/çayyolu arkadaşlar buraya esatdan yada kızılaydan nasıl giderim kaç otobüsüne ve nereden binmem gerek ayrıca nerede ineceğim ? yardımcı olur musunuz teşekkür ederim.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: dikey003

    Ümitköy anadolu lisesi 31.cadde ümitköy mahallesi no:29 ümitköy/çayyolu arkadaşlar buraya esatdan yada kızılaydan nasıl giderim kaç otobüsüne ve nereden binmem gerek ayrıca nerede ineceğim ? yardımcı olur musunuz teşekkür ederim.

    Hocam Esattan direkt gidemezsin. Ya kızılaya a gideceksin ya sıhhıye ye. Kızılay dan otobüslere binebilirsin. Meşrutiyette - Mithatpaşa da ve Necatibey de duraklar var. Ben binmeyeli uzun zaman oldu ama otobüsler genellikle 30 dk da bir gelir en kötü ihtimalle (pazar günü için gideceksen biraz saatler değişebilir). Sıhhıyeden de köprünün üstünden dolmuşa binebilirsin. İneceğin yerde Ümitköy-Galeria dersen indirirler. Hemen arkasokağında biraz yüreyeceksin.




  • Ümitköyün içini bilmem ama nasıl gideceğini tarif edeyim.Esattan 317 ye bin.Sıhhıye de in.Necatibey caddesine geç oradan çoğu ümitköy otobüsü gidiyor.Oraya gitmezsen meşrutiyetten kalkan otobüsleri de var.

    http://map.ego.gov.tr:8080/ego/index.aspx burada ki siteden ümitköyde okulu bulup tıkladığında etrafından geçen otobüsler gözüküyor.Kızılaydan kalkan bir otobüsü seçersen sana bütün güzergahlarını gösterir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.