Şimdi Ara

lütfen bir değerlendirme yapar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-127492880/detay

    bu ilandaki araç için sahibiyle anlaştık ama kmsi yaşına göre çok az sanki. sahibi eczane işletiyor ve dediğine göre işte eve evden işe kullanılmış. bu araç sizce nasıl? nelerine dikkat etmek gerekiyor?



  • Bence biraz daha bekle daha iyi özelliklere sahip araç alırsın 25000 e. Araç güzel temiz ama bomboş özellik açısından
  • bizim iş yerinde bi abide 2007 megane var 55 binde yani herkez çok binecek diye bişey yok.
  • Senede 6.500 civarı yapmış .
    Çok az değil ama normalin altında elbette.

    Araç B sınıfı 1.4 benzinli.

    Mantık çerçevesi dahilind ebir rakam elbette.

    Ancak o paraya daha donanımlı modellerde bakabilirsiniz.
  • Karşı komşumda megane var 2009 model ve yanlış hatırlamıyorsam 19 bindeydi. Arabayı partka göremeyince acaba adama birşeymi oldu diye düşünüyorum :)
  • Önce telefonda fiyat soracaksın,tamam olur demeden arabaya bakmaya gideceksin söylediği rakam uygun gibiyse.Plakadan sorgulama yapacaksın,şasi numarasını alıp yetkili servisi(Yetkilli servis bakımlıysa çok iyi)arayıp bakım bilgisi istiyorum diyeceksin.Bakımlara düzenli girmiş mi,girdiği km'ler yazar bir aksilik var mı ona bakacaksın.Telefona gelen bilgi mesajını inceleyip muayeneye girdiği son tarihteki km'sini hasar durumunu değerlendireceksin.Gidip arabaya baktıracaksın,eksikleri ve kusurları aklına yazacaksın.Muayenesi ne zaman yapılmış,lastikleri yeni mi bunları yazacaksın pazarlık yaparken elin kuvvetlenecek.Yapabildiğin kadar pazarlık yapacaksın yani.

    Bu arada km'si gelmese de yaşı gelmiş kayış grubunun değişmesi gerek değiştirmiş mi onu da öğren.Ayrıca ilanda hiç bir şey yazmamış,böyle araba ilanı verilmez.
  • hocam polonun içi dar ve vasat. üstelik ilandaki de benzinli. tercih sizin tabi yinede
  • Araba senin için çok acil bir şeyse al, değilse bekle. Alacaksan da yanına motordan iyi anlayan biri(kamyoncu :)) götür, zaten o adam boştayken bir gaz verir der araba güzel mi kötü mü.
  • teşekkür ederim cevaplar için. araç 24 hazianda muayeneye girmiş. bakımları da söylenene göre 3 ay önce yapılmış nerede yaptırdığını sordum kendisi işyerini bırakamadığı için arkadaşı götürüyormuş yani bu konuda bilgi yok pek. araca 1 ay önce lpg de takılmış yeni daha. boya falan yok ufak tefek çizikler ezikler dışında o da çocuklarca yapılmış belli yani harf vardı mesela çizilmiş şekilde. araç boş dediğiniz gibi. fiyat olarak da son 21 dedi. ekstra donanımları 1000liraya ekletsek nasıl olur? aracın merkezi kilit anahtarı kaybolmuş dedi yani şu an manuel ama ruhsat sahibi istediği zaman yeni anahtar çıkartabilir dedi bu konuda pek bilgim yok açıkçası doğru mu yada maliyeti ne olur bunun?

    bunun dışında alternatif önerisi sunabilirseniz de memnun olurum.
  • 5664 e şimdi mesaj attım araçta 9 adet hasar kaydı çıktı. 15000 e yakın bi para. oysa sahibi hiç birşeyi yok demişti. bu tür adamlar yüzünden 2. el araç alınmaz ya. bi de ne yeminler etti ben 20 yıldır burda esnafım falan filan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Doğan.

    Senede 6.500 civarı yapmış .
    Çok az değil ama normalin altında elbette.

    Araç B sınıfı 1.4 benzinli.

    Mantık çerçevesi dahilind ebir rakam elbette.

    Ancak o paraya daha donanımlı modellerde bakabilirsiniz.

    +1
  • daha donanımlı model tavsiyelerinizi bekliyorum ege bölgesi için. 22 bine kadar
  • 2 daha koyar 2004 vectra alırım
  • vectra güzel ben de sevdim o aracı ama tercihim daha çok hatchback araçlar. bu tarz tavsiyeniz var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: takkel

    5664 e şimdi mesaj attım araçta 9 adet hasar kaydı çıktı. 15000 e yakın bi para. oysa sahibi hiç birşeyi yok demişti. bu tür adamlar yüzünden 2. el araç alınmaz ya. bi de ne yeminler etti ben 20 yıldır burda esnafım falan filan

    Yazıklar olsun böyle adamlara !

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22.500 ona vereceğine yeni kasa 1.2 bak

    2006 yılında bile o para değildi araba yazık günah vallahi
  • ben de şaşırdım adam eczacı esnaf falan ayağına yatınca ben de inanıp dün sorgulama yapmadım ama bugun öyle yapayım bi dedim oo araba 9 hasar kayıtlı ve hepsi de çarpma. sadece 1 tane park halinde diğerleri normal çarpma.
  • 1.2 polo mu?

    1.2 yetersiz falan demişlerdi bi ara açıkçası pek bilgim de yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: takkel

    teşekkür ederim cevaplar için. araç 24 hazianda muayeneye girmiş. bakımları da söylenene göre 3 ay önce yapılmış nerede yaptırdığını sordum kendisi işyerini bırakamadığı için arkadaşı götürüyormuş yani bu konuda bilgi yok pek. araca 1 ay önce lpg de takılmış yeni daha. boya falan yok ufak tefek çizikler ezikler dışında o da çocuklarca yapılmış belli yani harf vardı mesela çizilmiş şekilde. araç boş dediğiniz gibi. fiyat olarak da son 21 dedi. ekstra donanımları 1000liraya ekletsek nasıl olur? aracın merkezi kilit anahtarı kaybolmuş dedi yani şu an manuel ama ruhsat sahibi istediği zaman yeni anahtar çıkartabilir dedi bu konuda pek bilgim yok açıkçası doğru mu yada maliyeti ne olur bunun?

    bunun dışında alternatif önerisi sunabilirseniz de memnun olurum.

    Bulaşma kardeş böyle ne idüğü belirsiz arabalara da arabasını bilmeyen sahiplere de...

    Ha bak yukarıda yazmışın bir sürü hasar çıkmış..Dikkatli ol dediklerimi uygula sadece.En son baktırmaya götür ki parandan olmayasın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OceanMaster -- 30 Haziran 2013; 16:51:22 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: takkel

    daha donanımlı model tavsiyelerinizi bekliyorum ege bölgesi için. 22 bine kadar

    Kardeş temizinden Golf bak,Bora bak,Civic bak ES7 kasa cillop gibi arabadır.Modelli,az yakan,az vergili araba diyorsan sana Grande Punto 1.3 Multijet ilaç gibi gelir yazık günah bu paralara çok yakan,yürümeyen,vergisi fazla Polo..GP hem daha donanımlıdır hem de fazlasıyla performanslı bu araca göre.6 ileri 90'lık bak muhakkak.Tertemiz Dynamic,Emotion bulursun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.