Şimdi Ara

LÜTFEN BİRİSİ YARDIM ETSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Abilerim Ablalarım Ben 15 Yaşında Bi Kardeşinizim ve Programlama Dillerinden Birisini Öğrenmek İstiyorum Hem Hobi Olarak Hemde İleriki Zamanlarda Ticari Olarak Kullanmak İçin İstiyorum İnternette Araştırdım ve Java Yada C# Dillerinin Bana Uygun Olduğunu Gördüm Şimdi Sorularımı Soruyorum C# Dili İle Android,İOS,Windows İçin Uygulamalar Oyunlar Yapabilirmiyim ? 2.Sorum Java Mı C# Ve Arasındaki Farklar Lütfen Yardımcı Olun Birde Unity İle Oyun Yapmak İçin C# Dili Şart Mı ?



  • Başlığı, kurallara uygun olarak düzeltip, sorunuz hakkında bir şeyler yazarsanız, yardımcı olunacaktır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceden temelin yoksa C++ dan başlamalısın java dilini lego gibi düşün temelinde C dili var programlarını yap boz gibi oluşturuyorsun bir nevi. Yani hiç temel yoksa bırak Java'yı C# bile ağır olur.
  • C# ile mobil uygulama (xamarin nedir arastirabilirsin), web uygulamalari (asp.net mvc, asp.net core), Windows uygulamaları ve daha bircok sey yapabilirsin. Sana tavsiyem web alanına yoneleceksen once html ve css öğrenmen lazım temel seviyede. Zaten yaşına da bakacak olursak html ile baslaman faydali olacaktır. Web alanına yonlemeyecegim, java veya c# ile Windows uygulaması gelistirecegim diyorsan önce algoritma öğrenmen lazım. C# öğrenmek istiyorsan youtubeda yazılım hocası adında bir kanal var ben orayı destek olarak kullanmıştım iyidir o kanal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.