Şimdi Ara

Lütfen öne alalım,dolandırılmayalım artık!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Edit; Direk btk dilekçem.

    Ekim ayının 11 inden bu yana nakil işlemi bekliyorum. Manisa c.b.ü küme evleri konutlarına taşındım. Port gerekçesiyle bir türlü bağlantı alamadım.Gelip 4 kişiyi internete bağladılar ben bağlanamadım.Her gittiğimde bugün içinde halledilecek diyorlar.Geliyoruz diyorlar çözüm yok.Evime mesafesi 45 dakikalık yol.Sürekli yol ve ek mobil telefonumun interneti için masraf yapıyorum.Prematüre bebeğim olduğu için.Sağlık sorunlarından dolayı bilgi edinmek amaçlı internete ihtiyacımız var.
    Türk telekom adı ama TÜRK lüğümüze yakışır iş yapmıyorlar malesef. Nakil talebim 2 aydır bekliyor port yok diye.bugün yeni kullanıcı olarak aradım.internet almak istediğimi bildirdim.internet var işleminizi hemen alalım dediler.üzerine basarak port varmı.bağlantı alabilirmiyim dedim.emin şekilde evet var dediler.nakil işlemim port yüzünden bekliyor,yeni müsteriye var nakile neden yok dedim.sikayet birimine bağlamasını söyledim.46 dakika boyunca konuşmama rağmen sahtekarlıklarına devam ettiler.Yeni müşteri olarak başvurunca port var,nakil istediğim zaman neden bir anda port olmuyor dedim,sonrasında İnternet yok sizin orada dediler,318 daire internet kullanıyo ve yeni müşteri alıyorsunuz dedim sonuç alamadım.Mağduriyetimin giderilmesi hakkında sizden yardım talep ediyorum.Mümkünse kullanamadığım süre boyunca alamadığım internet hakkımın ücretini,ileriki dönem boyunca benden almamalarını talep ediyorum.


    Mesaj yoluyla bi arkadaşımdan geri dönüş aldım sadece.Kaz olmaya alışmışız da yoluncak tüy kalmadı.

    Benimle aynı sorunu yaşayanlar yaptığımı denesin ve btk sikayet sitesi başta olmak üzere sorunlarını dile getirsinler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdasdemir -- 19 Kasım 2018; 2:11:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Lütfen öne alalım,dolandırılmayalım artık!!!!


    Lütfen öne alalım,dolandırılmayalım artık!!!!


    1.5 aydır bekledigim naklimi.1 günde hallettim.
    Işi tek bilen adamı izinden getirttiler.portu hallettiler.pijamayla port keyfi.

    Demekki oluyomuş.sesini çıkartmayana ekmek yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mdasdemir







    1.5 aydır bekledigim naklimi.1 günde hallettim.
    Işi tek bilen adamı izinden getirttiler.portu hallettiler.pijamayla port keyfi.

    Demekki oluyomuş.sesini çıkartmayana ekmek yok
    Adama helal olsun izinden kalkmış gelmiş. Böyle çalışanlarında kıymetini bilmezler. Ne zaman TEKNİKER ve TEKNİSYEN'lere kıymet verecek bu ülke merak ediyorum.




  • Go on Lütfen öne alalım,dolandırılmayalım artık!!!!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • helal olsun
  • hocam konuyu geç gördüm işinizin çözüldüğüne sevindim. aynı sorunu yaşayacak olanlar için bir tavsiye vereyim, sizin işinize yaramayacak ama belki birisi sebeplenir.



    şimdi telekomda mevcut aboneliğiz var ama taşındığınız yerde altyapı yok yada size port yok diyorlar. hemen hat sahibi olarak en yakın telekom müdürlüğüne gidiyorsunuz, varsa ücretsiz kullanım için verdikleri modemide yanınıza alıyorsunuz ve "teknik altyapı yetersizliği" sebebiyle mevcut taaahhütünüzü hiçbir cayma bedeli olmadan sonlandırıyorsunuz. zaten işinizi yapacak gibi bir halleri varsa hemen nakil port tahsisi vs... yaparlar yoksa iptal edin geçin. sonra varsa port yeni abonelik alın sorun değil.



    birde bu telekom çalışanları ve müdürleri bimerden cimerden haşa Allah gibi korkarlar ama siz mümkünse işlemi yapmayan personeli direk bununla üstü kapalı tehdit edin.



    örnek ; 3,5 ay önce taşındığım yeni binada herhangi bir altyapı yoktu. telekomda 2019 şubatta bitecek fiber taahhütüm vardı, telekoma durumu sorduğumuzda 2019 yılı planlaması içinde ne zaman yapılır tarih veremeyemiz dediler. il müdürlüğüne gittim tesadüf dış ekiplerde çalışan çocuklardan birisini tanıyorum, neyse içeride çalışan temsilci gevşek gevşek muallak cevaplar verince iptal et lan dedim tabi hepinizi şikayet edeceğim vs... söyleniyorum ama bunlar sallamıyor çünkü herkes tehdit ediyor ama kimse şikayet etmiyor. dışarı çıktım telefon açacağım baktım bu arkadaş abi hayırdır dedi, anlattım telefon elimde kan alacağım bunların hepsinden dedim abi sen sakin ol ben halledeceğim dedi. telefon numaramı aldı akşama haber vereceğim sana dedi.



    bu arkadaş gitmiş içeri müdüre kadar olayı anlatmış abi siz manyak mısınız bu adam bizim eniştemiz olur adamın bir ayağı Ankara'da manyağın tekidir bimer cimer her yeri ayağa kaldıracağım diyor demiş. akşam aradı beni sizin bina önceliğe alındı şikayet edecek dedim tutuştular, fiber bağlantı olacağı için 1 ay içinde bitirmeye çalışacaklar dedi. ekim başıydı bu konuşma olduğunda şu anda port tahsisindeymiş bu hafta biter sanırım. 50 mbit 50gb yalın fiber 70,90 liraya bağlatacağım, merak edenler fiber kamu kampanyası ismi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • newrophat kullanıcısına yanıt
    Benim iş çok seri oldu.gelen çalışanlar sen naptın bunlara diyo.elamanlar yanımdayken müdür aradı kaç kere bitirin işi diye.444 den 6 kez aradılar hemen hallediyoruz işlemini diye.kan emici bunlar.sessiz kalırsan 2 yıl bedava fatura ödetir yada cayma hakkını verirsin.bi süre sonra yine gider alırsın,el mahkum çünkü ağa onlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sabu068 kullanıcısına yanıt
    allahtan üstümde çakı var. hemen çektim çakıyı, açtım
    -Atladım aslanın üstüne, karnına tak tak tak tak... aslanda 10 metre

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.