Şimdi Ara

Lütfen Yardeım Edin !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar geçen ay Samsung NP350V5C-S0ETR aldım fakat doğru düzgün oyun oynayamıyorum.Acaba hangi oyunları kalırır bi söleseniz yardımcı olsanız çok memnum olurum birde bu pc nin +/- leri neler kullanan arkadaşlardan cevap bekliyorum.şimdiden teşekkürler
    [code][/code][simage][/simage]



  • Şu anki güncel oyunları, orta-yüksek ayarlarda akıcı bir şekilde oynatabilir. Üründe iki tane ekran kartı bulunduğu için muhtemelen oyunlarda dahili, onboard (intel hd 4000) aktif oluyordur. Harici karta geçiş yaptığınız zaman akıcı bir şekilde oynayabilirsiniz. Ürünün kalitesi ve performansına da orta derece de denilebilir. Muadilleri olan ; asus k55vj, lenovo z580 gibi ürünlerle hemen hemen aynı konfigürasyona sahip. Kasa kalitesi babında ise k55 ve z580 biraz daha sağlam.

    - Harici karta geçiş yapmak için ; masa üstüne sağ tıklayıp '' Değiştirilebilir grafikleri yapılandır '' seçeneğine girip '' Yüksek performanslı gpu (amd 7670m) '' yu seçip harici ekran kartına geçiş yapabilirsiniz. Bir de oyuna girmeden önce oyuna sağ tıklayıp ''yüksek performanslı gpu'' yu seçerseniz harici ekran kartını kullanabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 10 Şubat 2013; 21:33:18 >
  • Abicim çok teşşekkür ederim yardımın için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.