Şimdi Ara

lütfen yardıııııııım!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bu bilgisayar iş görür mü.bi arkadaşım ikinci el alacak daha 7-8 ay kullanılmış.link:
    http://tr.asus.com/products4.aspx?l1=5&l2=25&l3=133&model=343&modelmenu=1
    lütfen bilgilerimizi paylaşalım.



  • Arkadaşım öncelikle arkadaşın bu dizüstünü ne için alacak ona göre konuşmak daha doğru. Ama genel olarak şunları söyleyebilirim:

    Ben de bir Asus kullanıcısıyım ve memnunum. Linkini verdiğin notebook desktop işlemci kullanıyor yani pil süresi uzun olmayacaktır ve ağır olacaktır (3,5 KG demiş linkte). Mobilitesi düşük yani. Yongasetinin sis olması bence dezavantaj performans açısından yine ekran kartı da paylaşımlı ve sis. Bunlar şimdilik aklıma gelenler. Ancak 2. el olduğundan ucuz ve oyun, sisteme fazla yüklenecek şeyler kullanmayacaksa düşünülebilir. Kullanım amacına göre değişir. Ayrıca işlemci, ram, ekran boyutu hakkında bilgi olmadan konuşmak zor.

    Umarım işine yarar yazdıklarım
  • Bu bilgisayarı alman için oldukça cazip bir fiyatı olması lazım sana söyleyebilecekleim sadece bu kadar
  • arkadaşlar bilgisayarın fiyatı 1300ytl.arkadaşım sadece web tasarımı(dreamveawer),autocad,photoshop ve internet için kullanacak.yani oyun falan oynamayacak.istediği özellik hızlı olması.
    bu fiyat uygun mu?
  • Dediğin programlar için ekran kartı önemli çünkü grafikle ilgili kullanacak ancak bu bilgisayarın ekran kartı paylaşımlı ve sis. Bu fiyata hemde 2. el bundan kat kat iyi bilgisayarlar bulabilirisin. Ama tabi ki tervih senin dostum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sanliturka

    Dediğin programlar için ekran kartı önemli çünkü grafikle ilgili kullanacak ancak bu bilgisayarın ekran kartı paylaşımlı ve sis. Bu fiyata hemde 2. el bundan kat kat iyi bilgisayarlar bulabilirisin. Ama tabi ki tervih senin dostum


    Arkadaşın dediğine katılıyorum. Senin kullanacağın programlarda sis hem de paylaşımlı ekran kartı yetersiz kalır. Üstelik fiyatı da bence uygun değil. Yine de tercih arkadaşına ait.
  • eyvallah çok sağolun yorumlarınız için.peki bu fiyatlara arkadaşın işini görecek hangi bilgisayarları önerirsiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.