Şimdi Ara

lütfen yardıııım!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2002 1.9 tdi passatımı 36000 ytl ye bir vatandaşla anlaştım bir hafta içinde satacağım.
    gelelim asıl konuya.ben bir üst sınıf otomobil almak istiyorum.bmw 520d 65000€,mercedes e 220cdi 82000€.yaklaşık olarak aralarında 27000ytl lik fark var.bana göre her iki araç ta güzel.fakat gönlüm biraz mercedes ten yana gidiyor ama aklım bmw ye gidiyor.size soracağım mercedes in bmw den hangi üstün özellikleri varki arada bu kadar fiyat oynuyor.yani bu fark ödenmeye değermi?
    lütfen yardımcı olun.yorumlarınıza ihtiyacım var.



  • mercedes 2. eldede bmw den daha az zarar ediyor internette bissürü 2004 bmw var 60 milyar civarlarında oynıyo yani iki yaşına gelmiş arabada 20 milyar fark size tavsiyem 1-1,5 yaşında bi araba almanız 2002 model arabanızı değiştirdiğinize göre arabasını alıp 10 sene binben insanlardan değilsiniz, zararınız çok olur. saygılar.
  • teşekkür ederim kardeşim yorumun için fakat 0 araç alacağım.şirket sahibiyim faturasını kullanacağım.
  • hem vergi avantajı hem fiyat avantajı bmw den yana bence bmw (biraz çalıntı gibi durdu slogan ama )
  • Passat'ı çok iyi fiyata satmışsın. Hakkaten tebrik ederim, seni de alan kişiyi de. Yaşını bilmiyorum ama ben senin yerinde olsam E serisi ya da 5 serisi yerine C220 CDI alırdım. Çok spor ve klas bir araç. Fiyat da daha düşük olacaktır. Ama illa E ve 5 serisi alacağım diyorsan E serisi söz konusu olduğu zaman Mercedes BMW'den hep üstün oldu. E serisi derim.
  • kardeş c 220 cdi nin fiyatı (premium)74000€.bu arabaya bu kadar ücret ödemem.e 220 cdi ile arasında sadece 8000€ luk fark var.bu arada 36 yaşındayım.sportiflik yada performansla çok işim olmaz.bana passat bile performans açısından doyurucu geliyordu.benim asıl isteklerim konfor ve rahatlık(uzun yola çıkıyorum).en çok istediğim özellik ise araba beni üzmesin.sorun çıkarmasın.sürekli servise gidip gelmeyeyim.(passatta servisten çıkamazdım).
  • Almanya'da bulunan akrabalarımla konuştuğumda motor dayanıklılığı açısından mercedes'i öve öve bitirememişlerdi.
    Taksileri örnek gösterirlerdi.
    arabam com'da bir haber de çıktı motor dayanaklılığı ile ilgili
    aşağıda veriyorum.

    Müzeyi hak etti!


    Bugüne kadar otomobillerle ilgili pek çok haber okudunuz. Yunanlı taksi sürücüsünün Mercedes 240D’siyle geçtiği 4.5 milyon km bunlardan en ilginci olacak.


    Yanlış okumadınız tam 4.5 milyon km... Gözünüzün önüne getirmek için bir kaç örnek vermemiz gerekiyor. Bu kadar km yapsanız dünyanın etrafında 82 kez turlamış ya da aya altı kere gidip gelmiş olurdunuz. Mercedes-Benz yetkilileri tarafından fark edilen otomobil sürücüsünden satın alındı. Önümüzdeki günlerde markanın Stuttgard’taki müzesinde sergilenecek.Yunanlı sürücünün bu kadar yolu nasıl yaptığını merak edenlere hemen bildirelim. Gregorios Sachinides Bosna savaşı sırasında yüzlerce kez ilaç taşımak için Yunanistan’dan Belgrad’a uzun yolculuklar yaptığını belirtiyor.


    Bana kalırsa ikisi de olağanüstü arabalar,
    İmaja bakarsak
    BMW gerçekten iddialı ve karizması olan bir araç, ama maalesef mercedes'in türkiye imajı kro-mafya-sonradan görme arabası olarak yerleşmiş durumda.
    Mercedes ise motor ömrü ve dayanıklılığı ile bence çok iyi bir seçim.
    Etrafımda 2 tanıdığımda 91 ve 93 model mercedesler var biri 300.000 de diğeri 280.000 civarı motorlarda tık yok ancak iç plastik vs gibi yerlerden tıkırtılar geliyor. Bu da artık çok normal bence.
    Yaşına, kişiliğine uygun bir seçim yap, her ikisi de çok güzel arabalar.




  • evet arkadaşım bu anlattığın olayı ben de duymuştum.biliyorum her iki otomobilde dayanıklı.fakat benim anlayamadığım arasındaki bu fiyat farkı.mercedes pahalı ve bmw den ne gibi üstünlükleri var.bu farkı veririm gider mercedes alırım fakat pişman olmak istemiyorum.lütfen arkadaşlar bu soru üzerinde yoğunlaşalım.
  • mercedes alıpta pişman olacağını sanmıyorum tek yapman gereken bakımlarını aksatmayıp mazotu euro dizellerden ve güvenilir istasyonlardan seçmendir aksi halde mercedeste boş bmw de benim bmw deme sebebim fiyatının uygunluğu ve vergi avantajıydı ama o akdar para verdikten sonra vergi avantajı devede kulak tabi aksi halde benim tercihim mercedes olurdu mesela ama o parayı veripte vergileri yakarı hesaplayacaksan bmw daha uygun tabi
  • mercedes bmw ye göre daha iyi bir konumda dünya piyasasında yani terçihler daima mercedesten yana yenilikler vs. hepsi artık marka fiyatı oluşmuş durumda mercedeste adı var tabiki kaliyeside o tartışılmaz ama aradaki fiyat farkı tamamen mercedesin adının meyvesi o yüzden pahalı rakiplerine göre mercedes
    ayrıca bir önerim var ben bu dediğin modellere bindim heryerini inceledim birde 300C 3.0 CRD YE bindim acık söyliyim 300C daha bir hoşuma gitti 218ps güç var acayip gidiyor ve bmw ve mercedesten daha geniş ve daha karizmatik bir otomobil 300C 65-75bin euro arasında dizeli ben olsam mercedese o kadar para vermem sonuçta en yenileri 300C karar senin arkadaşım mercedeste büssürü opsiyonel cıkaracaklar karşına farkına bile varmadan 90bin euro gibi bir fiyatla karşılaşıcaksın bmw de öyle arkadaşın dayısı aldı bmw 520d opsiyonelli cokyu 300C nin dolu fiyatı dedğim ahşap direksiyon elektirikli koltuk pedallar acılır tavan xenon vs. tam dolu karar senin dedğim gibi o fiyat farkının tek sebebi mercedesin rakiplerine göre daha üst bir konumda bulunması piyasada sonuçta MERCEDES




  • BMW gençlikte gezdiğin havalı kız arkadaşın, mercedes ise evleneceğin sadakatli eşin olur.....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: anchorman

    BMW gençlikte gezdiğin havalı kız arkadaşın, mercedes ise evleneceğin sadakatli eşin olur.....



    offff herşeyi anlatmış bu cümle


    kutluyorum
  • Bilmiyorum, söz sana mı ait ama bence 10 numara!



    quote:

    Orjinalden alıntı: anchorman

    BMW gençlikte gezdiğin havalı kız arkadaşın, mercedes ise evleneceğin sadakatli eşin olur.....
  • arkadaşlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için.bir arkadaşımız chrysler 300c almamı tavsiye etmiş.bek o hiç aklımda yoktu.bizim buralarda o arabadan hiç görmedim.güzel bi seçenek olabilir.değerlendireceğim.
    sizden şu anda istediğim bmw 520d'nin artıları eksileri nedir?mercedes e 220 cdi artıları eksileri nedir?lütfen bu konu üzerinde yoğunlaşın.
    ayrıca Whocares arkadaşımız güzel bi söz yazmış.artık ben genç sayılmam herhalde.saçımın yarısı beyazladı.en iyisi ben bmw almayayım.
  • bmw daha yenilikçi ve eskimeyen bir yüze sahip mercedes biraz ağır kalıyor yanında görünüm vs. bakımından bmw her yaştan insanın kullana bileceği bir araba mercedes belli bir yaş gurubuna aitmiş gibi bir anlayış var bmw daha uygun o kadar para vermene gerek yok mercedese ayrıca son e serisi ve vitolarda pas problemi varmış autoshow yazmıştı markaların yıllık değerlendirmesinde ne kadar doğru bilemem bmw nin içide mercedese göre daha eylenceli bana göre her gün farklı özelliklerini öğreniyorsun mercedes geçmişten bu güne oturmuş bir sitili var bak 124 kasa mercedeslerin içine birde w211 kasaların içine belirli bir kalıp var daima tabi bu benim görüşüm bmw daima olmayanı daima yeni yi kullanan bir marka ve gerçekten özellikle son model 3 serisi 5 serisi 7 serisi hiç eskimiyecek gibi duruyor
    acıkcası yenilikçi daima var olmayanın farklı olmayı istiyorsan bmw derim cok farklı görünüyor eğer yok ben genel olarak otomobilde uç noktaların peşinde değilim fazla önem vermem diyorsan mercedes bu ikisi arasında ama ben ikisindende daha heybetli ve daha güçlü olan 300C Yİ alırdım o daha bir farklı en yenileri o zaten pek görünmüyor yollarada cok farklı bir araba sahsen binmişliğim var otobanda 12-130 giderken eski amerikanlar gibi tatlı ve insanı etkileyen bir yol tutuşu var birde aydınlatması tabi tabi bu benim görüşüm ben genelde iri kıyım arabalardan hoşlanırım bir w140 kasa mercedes e38 bmw vs.
    eğer yardımçı olabildiysem sevinirim kolay gelsin cok zor bir şecim yapmak zorundasın çünki iki arabada birbirlerinden üstün özelliklere sahip




  • teşekkür ederim kardeş.chrysler 300C ye merak sardım.otomobil dergilerinden falan bilgilendim biraz.aracın standart donanımı bence gayet başarılı.güzel bir tercih olabilir.
    fakat chrysler araç kullanmadım daha.yani nedir neyin nesidir.hangi sorunlar çıkıyo bu araçtan(gerçi yeni ama).bunları araştırıyorum.bu konuda bilgisi olan varsa yazsın lütfen.
  • Mercedes ve 300C arasında karar verirken aslında 300C'nin de bir Mercedes olduğunu unutma derim. Chrysler ve Mercedes ortak hatta aynı firma olduklarına göre 300C de güvenle alınabilir bence. Muhtemelen aynı motoru paylaşıyorlardır. Hatta çoğu parçası aynıdır diye düşünüyorum. Önceden Hotbird uydusunda DCTV (Daimler-Chrysler TV) vardı. Orada çok bilgi veriyorlardı firma araçları hakkında ordan biliyorum.
    (Mercedes-Chrysler-Dodge-Jeep-Smart. Başka markalarıda vardı galiba ama unuttum.)

    Ama ikinci el değeri ya da aracın sorunları hakkında ne bir bilgim ne de deneyimim var, çünkü ikisine de ne bindim ne de kullandım.


    Selamlar.
  • senin soyledigin bmw standart bi arac biraz opsiyon ekledigin zaman mercedesin fiyatını bulur bence ama genede mercedes derim ben.
  • 300c de kullanılan parcaların 100/60 mercedes parcasıdır zaten ayni catı altındadır mercedes chrysler 300c nin amerikada rekor üstüne rekor kırdığını unutmamak lazım sorunlu ve talepleri karşılayamayacak bir araba olsa amerikan pazarında tutunamaz genel olarak bu güne kadar bir sorunu olduğunu duymadım arıza vs. inçelemişsin donanım konusunda bayağı bir zengin test edebilirsin sanırım bayisinde test sürüşü yaptırıyorlardır illaki zaten içine oturduğunda mercedes bmw sana ufak geliçek bunu garanti ediyorum içerden dehşet bir görünümü var camurluklar vs. sanki tanktaymışsın gibi geliyor insana
    zaten yeni bir araba mercedes teknolojisinin kullnılarak geliştirilen bir araba karar senin farklı olmak istiyosan 300C DERİM BEN kolay gelsin
    bu arada mutlaka 300C nin içine birkere otur tüm fikirlerin değişecektir




  • teşekkür ederim herkese yorumları için.300c yi denedim güzel araç ama içime çok sinmedi.deneme sürüşünde bile herkes bana bakıyordu.çok dikkat çekmek istemem.ayrıca 300c nin camları çok küçük geldi bana ne bileyim rahat edemedim.bugün 520d ve e-220cdi yi de kullandım.520 nin dışı güzel fakat içi hoşuma gitmedi.konsol falan büyükçe bir ekran....
    kararımı verdim.e-220 cdi.biraz pahalı ama hakkını verir herhalde.nede olsa kaç senedir sahip olmak istediğim araçtı.paylaşımlarınız için tekradan teşekkürler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.