Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SELAM ARKADAŞLAR
    BEN 1 mps HIZINDA 29 TL ÜCRETLİ UYDUNET VE KABLO TV KULLANICISIYIM.VE YAKLAŞIK 1 YILLIK DAHA TAHATTÜTÜM VAR.
    DÜN İTİBARİYLA KAPIYA BİR SÜPERONLİNE SATICISI BAYAN GELDİ.
    55 TL ÜCRET KARŞILIĞINDA 20mps HIZINDA İNTERNET +1 YILLIK DİGİTÜRK ÜYELİĞİ LİG TV DAHİL TANITIM YAPTI
    DÜŞÜNMEDİĞİM SÖYLEDİM FAKAT AŞIRI ISRARCI OLDU SİZ SALI GÜNÜNNE KADAR DÜŞÜNÜN ARKADAŞLAR SİZİ ARIYACAKLAR İSTEMEZSENİZ GELİP KURMAYACAKLAR VS. ŞEKLİNDE KONUŞTU.AMA EĞER KABUL EDERSENİZ HER İHTİMALE KARŞI BİLGİLERİNİZİ ALAYIM DEDİ VE BANA BİR FORM İMZALATTI.(ki neden imzaladıysam) TABİ BENİM AKLIMDA SORU İŞARETLERİ KALDI VE DONANIMHABERE BİR BAKAYIM DEDİM Kİ BAZI ARKADAŞLARIN BUNDAN MAĞDUR OLDUĞUNU GÖRDÜM VE ÇOK CANIM SIKILDI.ŞU AN İTİBARİYLE BENİM DURUMUM NEDİR SİZCE BENİ KANDIRIP ÜYE Mİ YAPTILAR.SALI GÜNÜNE KADAR BENİ TTEL İLE ARAYIP KARARIMI SORACAKLAR MI? İSTEMİYORUM DEDİĞİMDE BANA BİR YAPTIRIMLARI OLUR MU?
    LÜTFEN FİKİRLERİNİZ BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ







  • arkadaşlar hiç fikri olan yok mu ya bu konuda kendimi çok kötü kazıklanmış gibi hissediyorum
  • Selamlar
    Yeni pazarlama yollarına başladılar demek. Ben digiturk müşterisiyken Tele Dünya'ya geçtim. Kesinlikle maç izlemiyorsanız kalite bakımından, hd kanallar ve özellikle belgesel kanalları oldukça iyi. Size kaç gb. hız alanlayı vermek isteyecekler bilemiyorum ama kotayı aşıldığında 55TL.'ye 1 Mb. olucak. Şuan çoğu müşterilerini bende dahil mağdur ettiler, birçok arkadaşa ya limitsiz diye yada adil kullanım koşulları yok diye ürünler satılıyor. Eski üyeler dahil değildi şimdi onlarıda ali cengiz oyunuyla 1 mb. hıza aldılar. Bölgenizde Uydunet iyiyse hiç ayrılmayın derim. Digiturk tarzı platform istiyorsanız Teledünya kampanyası fena değil. Ben 2 yıllık hd kutu kampanyasından aldım. Superonline elemanıyla taahhüt tarzı belge imzalanmadıysa gerçi imzalansa bile sözleşme imzalanmadan birşey yapamazlar. Aradıklarında adil kullanım koşullarını öğrenip vazgeçtiğinizi belirtin. Yok falan derse bu linkleri yedirin ona bana yok diyen elemanı yakalarsam benzetme olarak yazmıyorum sözleşmeyi yediricem ona.http://superonline.net/yardim-detay?h=32&yt=H%C4%B1z%20Alan%C4%B1
    http://superonline.net/yardim-detay?h=41&yt=%C3%9Ccretlendirme




  • önceden girdiğim sitelere 2 gündür giremiyorum resimdeki uyarıyı alıyorum sorun nedir acaba yardımcı olabilecek var mı?

     LÜTFEN YARDIM
  • Uydu netiniz sorunsuzsa Bayanı geri gelirse terlikle kovalayın :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.