Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIM ASUS 8500GT SILENT MAGİC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR ASUS SILENT MAGİC 8500GT EKRAN KARTIM VAR
    BİLGİSAYARIMI ALDIĞIMDAN BERİ BİLGİSAYARI KASAN HER UYGULAMADA KİLİTLENDİ.
    İLK ÖNCE XP KULLANIRKEN SIKLIKLA TEST DRİVE UNLIMITED İSİMLİ OYUNDA KİLİTLENDİ HER SEFERİNDE. SONRA VİSTA ULTIMATE YÜKLEDİM, BU SEFER BAZI VIDEO DOSYALARINDA VE OYUNLARDA KİLİTLENDİ. EN SON KASAMI AÇTIM VE EKRAN KARIMI ÇIKARDIM AŞIRI SICAKTI.
    SONRA SPEED SETUP DİYE BİR KİTAPÇIKTA ŞU YAZIYORDU:
    KARTINIZIN YARDIMCI GÜÇ SOKETİ VARSASİSTEM GÜÇ BESLEMESİNDEN 4 PİMLİ BİR 5V /12V GÜÇ SOKETİ BAĞLAYIN.(SADECE BELİRLİ KARTLAR İÇİN)
    BENİM KARIM SADECE PCI DAN BAĞLI ONUN DIŞINDA BİŞEY BAĞLI DEĞİL NE YAPMAM LAZIM GERÇEKTEN ÇOK DARALDIM ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİN 1 AY OLDU KASAYI ALALI VE BÖYLE DONMASI ÇOK CANIMI SIKIYOR. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM HERKESE

    ONUN DIŞINDA ANAKARTIM ASUS M2A-MVP, 1GB + 1GB VERITECH 800MHZ RAM 160 GB SATA 2 HDD ASUS VENTO KASA ŞEKLİNDE BİR SİSTEME SAHİBİM







  • aynı ekran kartı arkadaşımda da var. o asus m2n anakart ile kullanıyo ve aynı problemler onda da var. ilginç. kilitlenme bence ek güç bağlantısını takmadığın için olabilir. ama kart aşırı ısınıyorsa ondan da olabilir.
  • önde ve arkada ısı ayarlı fanlarım var .Anakartım 35 işlemcim 40 derece boşta.Ekran kartım 70 de. Fanlar yokken 80 ile açılıyordu.Oyuna girince sen düşün.Biraz silkülasyon olsun diye işlemci fanını son devirde çalıştırıyorum.Yakında değiştireceğim zaten.
    Kasan vento imiş.Everestle ısıları bir kontrol etsen?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katastrof54 -- 1 Ekim 2007; 5:45:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.