Şimdi Ara

Lütfen yardım edin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar s.a


    r7 2700 + msi 3060ti + 16gb 3000 mhz sistemim var monitör alacağım.


    çok oyun oynamıyorum çokta bilgisayar kullanmıyorum açıkcası sistem satılıkta satmayıda düşünüyorum 3060 lı laptobum var hangisi satılırsa diğeriyle devam edeceğim.


    2k 144 mhz olan pubg v.s oynarken güzel performans alabileceğim bir monitör varmıdır ?


    ips 75hz bişiler alsam işimi görür mü


    fikir verirseniz sevinirim.




  • Hocam eğer FPS oyunlarında iyisen ve günün en az 2 saatini başında geçireceksen bu oyunların 144Hz’den aşağısına bulaşma bence. Ben de 144Hz ve 75 Hz iki ayrı monitör mevcut. 144Hz’den aldığım keyif daha iyi. Ha 75Hz’de işinizi görür. Ancak eğer prof. bir şekilde oyun oynamıyorsanız. Ya da competitive üzerine oyun oynamıyorsanız çok 75Hz’de alabilirsiniz. Kendim çok competitive oyunlar oynadığım için 75Hz beni tatmin etmiyor. O yüzden 144Hz öneririm. Ama çok competitive oyun oynamıyorum, oyunlarda bir amacım yok(e-spor) gibi düşünüyorsanız. 75Hz’de işinizi görür.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • lowkwy0 kullanıcısına yanıt
    Dostum haftada toplasan 5 saat PUBG oynuyorum 75’te dememin sebebi 75 olursa IPS ekran mı alsam diyorum ips olmayacaksa her türlü 144 alacağım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam oynadığın süre az. Belli ki sadece keyif için oynuyorsun. O yüzden bütçeye göre ve ekran kalitesine göre tercih yapmanı düşün. FPS oyunlarında genellikle TN panel kullanılıyor. Kendim de TN panel kullanıyorum BenQ'nun Zowie XL2411K modelini. Prof olarak oynuyorum o yüzden. Senin taleplerine göre 75 Hz IPS fazlasıyla işini görür o zaman.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.