Şimdi Ara

lutfen yardım edin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar bir sorunum var bana yardımcı olursanız cok sevinirim...
    adsl im var
    3 gündürden beri baglanıyorum
    ama sorun yasıyorum
    sorunum internete girdikten sonra hat dusuyor ve bundan bir iki saat sonra explorer exe hatası veriyor
    iki kere format attım exploer.exe hatasından sonra windows açılıyor fakat hata mesajını devamlı veriyor ve windows u kullanamıyorum ne yaptıysam bas edemedim. devamlı viruslerle uyrasıyorum. basım dertte onlarla .ne kadar temizlesem de 5 dakika içinde çoğalıyorlar bilgisayarım windowsu yeni kurmama rağmen kagnı gibi
    fdisk atarsam sorun cozulebilir mi

    bana yardımcı olabilirseniz coook sevinirim...
    tüm onerileriniz dikkate alınacaktır ve uygulanmaya calısılacaktır....
    şimdiden tesekkurler...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganigani -- 2 Haziran 2005, 13:39:17 >







  • Hangi modemi kullanıyorsun? Tam bir güvenlik için iyi bir antivirüs prg kur , sp2'yi yükle ve mutlaka windowsun güvenlik duvarını aktif hale getir. Bütün bunları yaptıktan sonra nete gir. Şikayetlerinin kaynağı muhtemelen virüslerdir.
  • Kardeş ben cafede teknik elemanım .Senin dediklerinle Hemen Her gün uğraşıyorum ve inanki Fdisk atmama rağmen silinmeyen virüsler çoook gördüm.Ve senin derdinde Virüs diye düşünüyorum. Sana 4 tavsiyem var. 1.Bilgisayarına Panda Platinium 8'i yükle (http://www.pandasoftware.com/home/default.asp ).bununla sistemi tara.Bazı virüsler kendilerini boot sector'e attığı için bu program işe yarayabilir.Çünküü BOOt kısmınıda tarayabiliyor. 2.Makinana FDİSK at.Windows'ı kurarken,Tüm sector lerin silindiğinden emin olmak için,Dosya sistemini hızlı değil yavaş yavaş dönüştürmesini sağla.Windows kurulumu bittiken sonra,Sana önerdiğim Panda Platinium 'u hemen kur.Yanlız Panda platinium'un virüslü olmadığına emin olduğun bir yerden al.Kurulumdan sonra Sistemini tarat. 3.Modeminin Flash dediğimiz kısmına virüs bulaşmış olabilir.Modemini resetlemeyi dene. 4.Hiçbiri olmazsa Makinanı bana sat. Şaka yaptım Bence Sabitdiskini Garantiye yolla.Garantisi yoksa Biran önce elden çıkartmaya bak.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Sedat2222

    Kardeş ben cafede teknik elemanım .Senin dediklerinle Hemen Her gün uğraşıyorum ve inanki Fdisk atmama rağmen silinmeyen virüsler çoook gördüm.Ve senin derdinde Virüs diye düşünüyorum. Sana 4 tavsiyem var. 1.Bilgisayarına Panda Platinium 8'i yükle (http://www.pandasoftware.com/home/default.asp ).bununla sistemi tara.Bazı virüsler kendilerini boot sector'e attığı için bu program işe yarayabilir.Çünküü BOOt kısmınıda tarayabiliyor. 2.Makinana FDİSK at.Windows'ı kurarken,Tüm sector lerin silindiğinden emin olmak için,Dosya sistemini hızlı değil yavaş yavaş dönüştürmesini sağla.Windows kurulumu bittiken sonra,Sana önerdiğim Panda Platinium 'u hemen kur.Yanlız Panda platinium'un virüslü olmadığına emin olduğun bir yerden al.Kurulumdan sonra Sistemini tarat. 3.Modeminin Flash dediğimiz kısmına virüs bulaşmış olabilir.Modemini resetlemeyi dene. 4.Hiçbiri olmazsa Makinanı bana sat. Şaka yaptım Bence Sabitdiskini Garantiye yolla.Garantisi yoksa Biran önce elden çıkartmaya bak.


    Yok sen sedata satma ben alıyorum o pc yi
    Hocam + olarak birsey de ben ekliyim Bios-u Default yap

    Hımmm ben bu ganigani yi biryerden hatırlıyom sanki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nefret_ -- 7 Haziran 2005, 22:03:06 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.