Şimdi Ara

Lutfen yardım edin artık.. 5oldu topic açıyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yaklaşık 5-6 oldu topic açıyorum bu konu hakkında ama hiç ßir şekilde detaylı cewap gelmior.
    İnt cafem var pclerim açıldıgında başlat menusunde kum saati çıkıyor ctrl alt del yapıp explorer ı kaldırıp yeni görevden explorer yazınca herşey duzeliyor.yada guwenli modda açınca hiç ßir şekilde sorun vermiyor.başlattan msconfig yapıorum başlangıç menusundekileri kaldırıyorum o zamanda sorun vewrmior ama 3.reset i falan atınca herşey eski haline donuyor.geçenlerde 10tanesini fdiskledim herşeyi yukledim normal çalışıyor en son oyunları çektim ve deep freezi kurdum. sonra 4-5kere pc yi kapatıp açınca yine aynı sorun oldu yardımcı olurmusunuz çözemedim gitti format atıom fdisk atıom hala sorunlar var 6-7pcde. ne yapmaylıyım sizce.



  • PC lerin donanımları nedir?Marka ve model belirterek yazarmısın.
  • Belki öteki makinalarda virüs vardır o yapıyo olabilir ya da biraz saçma olucak ama abimin basına gelmişti böyle bi olay.modemine worm girmiştir makinalar açılınca dirk makinalara bulaşiyordur...
  • Bütün sorunların ortak sorunu olduğunu göre sorunu yaratan şey de ortak demek ki. Mesela hepsine aynı CD'den XP yüklüyorsunuz. Hepsine aynı yazılımları yüklüyorsunuz ve ayarları yapıyorsunuz. Muhtemelen sorun bunlardan birinde olabilir, kurulum dosyaları ya da sistem dosyaları bozuk olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.