Şimdi Ara

Lütfen yardım edin Bu pc beni dellendircek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkdaşlar ilk defa konu açıyorum neyse konuya gelelim yaklaşık 1 yıl dır gtx 960 i54460 3.2 ghz li sistemli pc mi kullanıyordum hiçbir sorun yokdu ne olduysa 2 hafta önce oldu ilk önce pc eşşekler gibi yavaşladı böyle youtube videoları bile donuyo ama oyunlarda sıkntı yokdu dün gece bi oyunlara gireyim dedim oyunlar sanki ekran kartı yokmuş gibi donuyo böyle masaüstünde bir dosya felan açmaya kalksam işgence 2 hafta önce takır takır çalışan pc afedersiniz bok oldu kasadan abuk subuk ses çıkıyo 2 hafta önce ses mes gelmezdi kamyon gibi çalışmaya başladı kasanın içini 1 yıldır açmıyorum pek donanımdan anlamıyorum neyse ne yapabilirim yardım edin arkdaşlar virüs yok gibi pcde format mı attırcam yoksa daha basit şeyler varmı lütfen yardımm







  • Öncelikle bir CCleaner ile taratmanı tavsiye ederim. Kayıt Defterini temizleme özelliğini öncelikle olarak yap ve kayıt defterindeki bütün sorunlari bir tarat ve temizlet.

    İkincisi virüs taraması.

    Üçüncüsü işletim sistemin arka planda güncelleştirme yapıyor olabilir biraz arka pla8da çalışan programlara bak. Ama sistemin iyi bu kadar kasması doğal değil. Ama bende genelde bu üç şeye baktığımda sorun ve kasılmalar azalıyor düzeliyor.

    CCleaner ile başlangıçta açılan bütün programları da kaldır virs tarayıcın hariç. Sonra hala düzelme yok ise format atmak veya windows sürücülerini düzenlemek yeterli olabiliyor bilgisayarının markasına göre kurtarma işlei yapan bölümü aktif hale getirebilirsin.

    http://www.gezginler.net/indir/ccleaner.html




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.