Şimdi Ara

lütfen yardım edin cok acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • vestelden kazık yiyerekten 2,160 tl ye laptop almıştım.
    bir kaç kere tamire gitti. zamanında geldi tamam ama 02.02.2011 de tamire verdim gelmedi garanti kapsamında

    bulundugum yerdeki yetkili servisine goturdum bana laptopu 02.02.2011 de teslim aldık yazılı bir servis fişi verdiler. sonra batarya arızası oldugunu bildirip baska bir servise gondermişler.
    neyse son beş güne girerken otuz iş günü içerisinde aradım yarın alabilirsiniz dediler. sonra gittim teslim almaya. gitmez olaydım. stokta batarya yokmusta seyehat bataryası takmıslar bataryanın yarası içinde yarısı dısında. kabul etmedim ve hiç bir imza atmadım.
    bugunde 30 iş günü doldu. faturası felan bende hala. yenibir ürün istedim servis bana manisa fabrakası hayır demiş diyorlar. kesinlikle verilmeyecekmiş. ama 30 iş günü doldu. müşteri hizmetlerine yonlendirdiler ama ses seda yok. para iadesini istedim ileteceğiz dediler yine ses seda yok..
    sonra servisi aradım dedim ki 30 iş günü doldu diye. onlarda yok efendim dolmadı c.tesi günlerini iş gününden saymayın dediler. elimde çalısma bakanlıgının mailini oldugunu bana attıkları mailde 30 iş gününe c..tesi iş günü sayılır ibaresi ver dedim kabul ettiler bu seferde bize ayın 4 ünde gelmiş dediler ama bende 2 sinde teslim aldık diye bir serviş fişi var. ben 02.02.2011 de teslim ettim ve 30 iş günü doldu.

    bana bir fikir verin arkadaslar. ne yapmam gerek. dava mı acayım ne yapayım anlşamadım paramı geri alabilirmiyim. dava actım diyelim ürünü gelin alın dediler alayım mı ne yapayım bi yardımcı olun arkadaslar. şimdiden tesekkürler.







  • yokmu bi allahın kulu yardım edecek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.