Şimdi Ara

Lütfen yardım pls..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben word kullanarak çok basit bir site yapmak istiyorum.Yani bir iki sayfa falan olcak ve müşteri sipariş girisi ve ürün için yorum sayfası bulunacak.Site yapımı konusunda çok derin bilgim yok ama böyle bi siteyi yapabilirim diye düşünüyorum.Ancak word te siteye dışardan bilgi girişini nasıl yapcam yani müşterinin şipariş ve yorum bilgileri site içine nasıl kaydolacak bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.Yardımlar esirgenmesin lütfen..



  • quote:

    Orjinalden alıntı: ibka

    Arkadaşlar ben word kullanarak çok basit bir site yapmak istiyorum.Yani bir iki sayfa falan olcak ve müşteri sipariş girisi ve ürün için yorum sayfası bulunacak.Site yapımı konusunda çok derin bilgim yok ama böyle bi siteyi yapabilirim diye düşünüyorum.Ancak word te siteye dışardan bilgi girişini nasıl yapcam yani müşterinin şipariş ve yorum bilgileri site içine nasıl kaydolacak bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.Yardımlar esirgenmesin lütfen..


    FrontPage ve Word arasında çok fazla bir fark yok dostum,siteni yaparken FP yi kullanırsan daha iyi olur kanaatindeyim.
    Çok detaylı bir site olmayacağı için seni de fazla yormaz.
  • Hazır ziyaretçi defteri, eposta gönderme hizmetleri vb. form uygulamalarını sununan ücretsiz siteler var. Onlardan yardım alabilirsiniz. Bunun için html dahi bilmeye gerek yok.
  • peki word ü kullanarak bilgi girişini nasıl sağlayabiliriz ...
  • test



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 21 Ocak 2021; 23:23:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.