Şimdi Ara

Lütfen yardım sessiz bir kasa istiyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar 1 yıl kadar önce vatan bilgisayardan aldım kasayı ama bu kadar ses yapacagını tahmin etmemiştim ilk başlarda ortaydı ama artık traktor gibi calısmaya basladı alet ve fena ses yapmakta , bilgisi olan arkadaslara birkaç sorum olacaktı , kasa cooler master deli ediyor beni:) . . . orjinal psu yu değiştim silver power 400watt aldım ama onunda fanı cok ses yapmaya basladı burada bazı arkadaşlar 7v fan değişmesinden bahsetmişler acaba linki varmıdır nerden alabilirim bulamadım. amd işlemci fanınıda dandik bir akasa fanla değişmiştim oda cok ses yapıyor biliyorum sıfır ses mumkun değil heleki bu kasada her yeri delikli:S işlemci am2 2.6ghz , işlemci icinde uygun bir fan önerebilirseniz cok makbule geçer.şimdiden tesekkurler yardımlar için speedfan degerlerini alta koyuyorum bir anormallik var mı acaba>.<?

     Lütfen yardım sessiz bir kasa istiyorum...







  • Arkadaşlar önerisi olan yokmu acaba sessiz bir am2 işlemci fanı ve psu(350-400watt) ya da güç kaynağının fanını değiştirebilirmiyim yardım lütfen!
  • psu fanını değiştirebilirsin ama bazılarında fan soketli değil psu boarduna lehimli becerebilirsen çok zor değil.faydası oluyor.6-7db(desibel )ses azalıyor.
    denersen cevaplarsan sevinirim.
  • Valla nedir bu kasalardan çektiğimiz anlamıyorum valla sırf bu yüzden ben pc'mi sattım laptop aldım aynı mesajı başka arkadaşda açmış onada aynı şey söyledim..En etkili yok satmak ve laptop alıp kurtulmak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OrcsCaptan

    Valla nedir bu kasalardan çektiğimiz anlamıyorum valla sırf bu yüzden ben pc'mi sattım laptop aldım aynı mesajı başka arkadaşda açmış onada aynı şey söyledim..En etkili yok satmak ve laptop alıp kurtulmak.

    Malesef katılmıyorum arkadaşım. Kaliteli fan ve soğutucu kullanıldığında ses gidiyor, yerini sessizlik ve huzur alıyor.
    Bu konuda forumu araştırırsanız geniş bilgiye ulaşabilirsiniz.
  • eğer gerçekten sessiz bir kasa arıyosan kesenin azını bayaa bi açmak lazım
  • 1 yıl içerisinde aynı kasaya 2 adet psu takıp 2sininde fanından şikayetçi olman, kasanın normale göre daha fazla toz emdiğini getiriyor aklıma..
    öncelikle kesenin ağzını bayaa bi açmana falan gerek yok. ilk gereksinimin bir fan kontrol olmalı bence. 600-800rpm arası kasa fanları kullanmanı önerebilirim.
  • işlemci ve sıcaklık değerlerini aşağıya koydum arkadaslar , şu an stock fan var ve cok ses yapıyor , 80ytl e kadar sessiz bir soğutucu önerebilirmisiniz acaba , psu nunda fani icin 12m apache alsam uyar mı

     Lütfen yardım sessiz bir kasa istiyorum...


     Lütfen yardım sessiz bir kasa istiyorum...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sft67

    eğer gerçekten sessiz bir kasa arıyosan kesenin azını bayaa bi açmak lazım


    Katılmıyorum, çok para harcamadan da sessiz bir kasaya sahip olmak mümkün. Uygun fiyata ve gerçekten işe yarayan ürünler bulmak mümkün. Sessiz çalışma yönü gerçekten güçlü soğutucular var.

    Tabi kişi bütçesine göre değişen birşey bu. Kimine 25 lira bile fazla gelir, kimi gider 400 - 500 liranın hesabını yapmadan alır.
  • işlemci soğutucu olarak Arctic Cooling 64 Pro AMD
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=K0218

    PSU için 12cm fan olarak GELID 12 cm fan
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=FN-FW12-15



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çardakçı -- 7 Aralık 2009; 18:35:56 >
  • ben imzamdaki sistemi, imzamdaki kasa ve fanlarla kullanıyorum ses çok çok az, artı soğutma gayet iyi.
    biraz araştırıp alınırsa hiç sorun çıkmaz.
    ayrıca hayatımda duyduğum en saçma yorumlardan birisi, kasayı sırf sesinden dolayı satıp dizüstü bilgisayar almak diyen arkadaşın yorumu..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.