Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIM!!! Turk.net League of legends giriş sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • vakgun V kullanıcısına yanıt
    Tracertte bir sorun gözükmüyor LoL destek ekibinin verdiği ipye tracert yaptığımda bendede aynı şekilde sonuç teamviewer ile bağlanıp soruna çözüm bulmaya çalışabilirim isterseniz modemi tamamen fabrika ayarlarına sıfırlayıp kurmayı denediniz mi acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sozman1 S kullanıcısına yanıt
    Bi 10 dakikaya musaitim olur mu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı olay ben Fortnite'a girince oluyordu. Güncelleme gelince 150-300 mb'ını indirip sonra da hiç bir veri alamıyordu. Bu olay olduktan sonra sitelere de adreslerini yazarak giremiyordum. Ancak google'dan aratıp oradan girebiliyordum. Modemi açıp kapatınca sitelere adresleri ile giriş yapabiliyordum ama Fortnite güncellemesini açınca olay yine başa sarıyordu.

    Arızayı oim'e yazdım bir gün sonra adreslememe yeni bir ip eklediler (159.146.59.50) olay çözüldü. Ama şu an adreslemeye bir adres daha eklendiği için +5 ms ping ve hızda stabilite sorunları yaşıyorum.
  • quote:

    Merhabalar, TurkNet olarak kullanıcılarımıza League of Legends oyununda bizim yaşattığımız bir sorun yok. Bunu bilmenizi isterim. Farklı konularda yardım isterseniz bana istediğiniz zaman PM üzerinden ulaşabilirsiniz.


    Bu cevabı yeni görüyorum :D Kullanıcınız sorun yaşadığını söylerken böyle bir cevabı ancak Turknet verebilirdi. Bak @vakgun bilmelisin ki Turknet böyle bir sorun yaşatmıyor. Hemen yaşadığın sorunu yavaşça yere bırak. Hemen farklı konularda yardım iste, bu soruna tövbe et. Bildikleri yerden sor ki sana +12tl'ye statik ip satmaya çalışsınlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu_ -- 30 Ekim 2019; 20:19:51 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.