Şimdi Ara

Lütfen yardımcı olun...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba ;

    yeni evimiz ve ilk internet bağlantımız olacak.
    İstanbul Avcılar cihangir mah. Oturuyorum. Evimizde fiber internet bağlantımız var.

    Ben ev interneti konusunda hiç bir bilgi sahibi değilim. Sosyal medya ağırlıklı kullanıcıyız belki arada 1 2 dizi , haftada 1 2 film Yada internet üzerinden haftada 1 maç izleriz.

    Aylık 100 tl ödeyebiliriz. bildiğiniz kullandığınız. Memnun kaldığınız bir internet paketi tavsiye edermisiniz... şimdiden teşekkürler.



  • Bahsettiğiniz şekilde internet ile alakalı teknik işlemlerden anlamıyorsanız bence türk telekom ve süperonline gibi büyük şirketlerden şaşmayın. İnsanlık hali herkes herşeyi bilmek durumunda değil. Dayımdan örnek vermek istiyorum. Onun da kullanım amacı sizin gibi.Ve imkanı yok kendisi wireless şifresini dahi değiştiremiyor. Kendisi süperonline adsl kullanıyor , arıyor telefondaki bayana wireless şifremi unuttum diyor telefondaki bayan değiştiriyor. Tabi burada süperonlineın verdiği modem olduğu için direk modem erişimleri de var bu yüzden halledebiliyorlar. Fiber dediğiniz için bu durum Türk telekom için de geçerli olur, bu seviyede bir destek alabilmek adına. Türk telekom altyapısındaki modemleri kendileri kiralıyor zaten. Diğer firmalar da bu şekilde modeme erişebiliyor. Türksat kablo internet de bu şekilde kendi modemleri, herşeye erişim tam. Fakat verdikleri modemin kablosuz bağlantısı rezalet olduğu için tavsiye etmiyorum.

    Şimdi diğer firmalara gelirsek, türknetin telefon ile müşteri destekleri olmadığı için onu kafadan eleyin zaten. Sizin işinize gelmez. Diğer firmaların da arıza olduğu zamanlarda hızlı çözememe olasılığı var. Fakat daha ucuzlar. Ve taahhütsüz seçenekleri var. Kendim netspeed kullanıyorum taahhütsüz 75 mbit 94 TL. Fakat bazen telefonu 10 dk açmadıkları oluyor. Ondan önce millenicom kullandım 1 sene taahhütsüz yine fakat millenicom bağlanması tam 17 gün sürmüştü.

    Ama ben kişisel olarak ev interneti ilgili pek bilgili olmadığınızı söylediğiniz için Süperonline veya Türk telekom tavsiye ediyorum. Teknik destek açısından kafanız rahat olur.




  • 8 Mhps 1080 p hd izletir
    16 mbps 1440 p 2k izletir
    24 mbps 2160 p 4k izletir

    bence 24 mbitten fazla paket alıp daha çok para ödemeyin.Türk telekom dışındaki firmalara bulaşmayın derim.İyi akşamlar
  • namor N kullanıcısına yanıt
    Bencede hocam tt ve superonline hariç diğerlerinde teknik destek, ekip vs yok.Bende Superonline kullanıyorum gerekirse diğer firmalardan 2 kat fazla veririm kafam ağrımaz.
  • RagosSyn R kullanıcısına yanıt
    Bence de 24mbit veya 35mbit kullanabilirsiniz. 24 den aşağı almayın bence.
  • namor N kullanıcısına yanıt
    Hocam 16 veya 24 normal günlük kullanımda hiçbir farkı yok sadece video ve indirme süresinde farklılık var
  • RagosSyn R kullanıcısına yanıt
    Şimdi evde televizyon 4k dır :D, televizyonun içerisindeki netflix veya youtube ile bir video açtıklarında otomatik 4k ile açar ise, evdeki diğer kullanan eş olsun , kendisi olsun telefon olur, laptop olur tablet olur onlarda da interneti kullanmak için biraz bandwith kalsın değil mi ama ? 24mbit hız altında almamak bu yüzden mantıklı.
  • Türk Telekom

    İnternet Paket Tipi Limitsiz Paket
    internet Paket Adı 12 Mbps'ye kadar Fibernet (H) FULL Limitsiz_Hız Ev
    Paket Hızınız 12 Mbps'ye kadar
    Alo Paket Bilginiz Konuştukça Öde_Hız Evinde Kampanyası

    80 küsür tl

    Türk telekomdan kurdurun, telefon, web hat kurulumlarında sıkıntılar çıkabiliyor sonra bumuydu omuydu o öyle değildi böyle değildi uğraşırsınız.
    internet alt paketlerinden satın alıp kullanımınız doğrultusunda ihtiyaç olursa yükseltirsiniz
  • Hicbir bilgi sahibi degilseniz internet ayarlari hakkinda o zaman buyuk sirketleri kullanin. Belki 15 tl fazla odersiniz ancak bir sey olursa ugrasmazsiniz arayinca hemen ekip gelir vs.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.