Şimdi Ara

Lydsto S1 Temizlik Robotu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lydsto S1 Temizlik Robotu'nun bilgi, soru ve sorunlarının paylaşımı için açılmıştır.




  • Robotu henüz 2 gündür kullanıyoruz beklentilerimizin üzerinde bir performans gösterdi,yalnız Lydsto yazılımı tam oturmamış gibi görünüyor; günlük programlı temizlik ayarlansa da saatini bir türlü ayarlayamadım çünkü buna izin vermedi.Sadece sabah 9 a ayarlamanıza izin veriyor.Telefonum S21+ ve androidin ve uygulamanın son sürümlerini kullanıyorum.Bu problemin çözümü var mı arkadaşlar?Telefonu resetledim,bütün uygulama izinleri verildi acaba bir bug mı var?Haritalandırmada herhangi bir sorun yok,uygulamayı Türkçe kullanmaktayım..

  • Donanım olarak bende ürünü çok beğendim fakat yazılım ciddi sorunlu. Satıcı ile görüştüm farkında olduklarını söylüyorlar. Bu şekilde giderse çok müşteri kaybederler. Bana Mi Home önerdiler. Programlı temizliği bende ayarlayamadım. Bende bazen harita da gelmiyor. Hatta cihazı bulamıyor. Taskdan programı silersem girebiliyorum. Acil bir güncelleme yapılmalı.

    İnternette pek bir şey yok umarım burada paylaşım artar.

  • entity43 E kullanıcısına yanıt

    Yeni yazılım güncellemesi gelmiş. Programlı temizlik çalışıyor gibi, çökme sorunu giderilmiş. Cihaza daha hızlı bağlanıyor.

    Biraz deneyeyim deneyimlerimi paylaşırım.

  • Programlı temizlik çalışmıyor. Giriş düzeltilmiş ama saatinde çalışmıyor. Ayrıca cumartesini seçince cuma olarak gözüküyor Lydsto S1 Temizlik Robotu  kısa sürede düzeltirler umarım.

    SCROLL com tr (yaktın bizi) buralarda mı acaba ona göre alet fezaya bayrak dikecek seviyede.

  • husam00 kullanıcısına yanıt

    bende almayi dusunuyordum hocam, vaktini almayacaksa gordugun arti ve eksileri yazabilir misin? ve tavsiye eder misin?

  • ProfXavier kullanıcısına yanıt

    Ürün donanımsal olarak çok iyi. Yazılımsal kusurlar var ama giderilir diye düşünüyorum. Tavsiye eder miyim kesinliklikle.

  • Selamlar,
    İlk aldığımdan beri cihazı mi home uygulamasıyla kullanıyordum. Kendi uygulaması ilk başlarda kötüydü. Mi home uygulaması da sorun çıkarmaya başlayınca belki düzelmiştir diye Lydsto'nun uygulamasına tekrar geçtim. Mi home kullanırken 2-3 hafta evvelsi bir güncelleme yaptı cihaza. Lydsto uygulamasını yükleyince de yine bellenim yükseltilmesi gerektiğini söylüyor fakat güncellemeye basınca hiçbir şey yapmıyor. Cihazın şarjı full ve istasyonda olmasına rağmen güncelleme için şarjın %20'den yukarı ve istasyonda olması gerekli gibi bir mesaj vererek güncelleme yapmıyor. Bir önerisi, fikri olan var mı acaba?

    Lydsto S1 Temizlik Robotu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.