Şimdi Ara

LYS-5 DİL-1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaşlar.YGS-LYS bölümünede açtım umarım sıkıntı olmaz.. Önümüzde 6 ay var. İngilizcem ortaokul-liseden kalma. Daha sonraları online oyunlardan biraz daha geliştirdim. Keşke online oyun oynamasaydımda ingilizce eğitim videoları ya da ingilizce kursa gidip daha detaylı geliştirseydim, neyse..

    Dediğim gibi önümüzde 6 ay var. Reklam olmaz umarım ekol hoca'nın sitesinde ingilizce konu anlatımları var.Veyahut yine reklam olmaz umarım elit ingilizce eğitim setini almayı planlıyorum. Ve ingilizce konuları ta baştan başlayıp her konu sonunda testler yapıp konuları 5 ay içerisinde bitirip son ay kendimi sağlam çalışmaya sokup LYS-5 sınavından Dil-1 üzerinden en az 50-60 net yapmayı planlıyorum.

    Sizlere de danışayım istedim. Şuan programı basit bir şekilde anlattım fakat güzel bir detaya döküp stratejilendirmek istiyorum. Aynı zamanda KPSS dershanesine gidiyorum(nedense gaflete düşüp okul okumayıp memur olmak istedim geçen yaz) yaş 22. KPSS'de gösterilen Türkçe-Coğrafya-Matematik-Tarih dersleri ilede YGS'ye gireceğim.

    Önerileriniz var mıdır? Danışmak güzel bir şeydir, hele ki DH topluluğunda bir çok üstat varken, bu sınava girmiş,çalışmış bir şeyler başarmış insanlar varken sorayım istedim. Başarmayı istiyorum, okul okumayı istiyorum. İngiliz dili ve edebiyatı düşünüyorum? ne dersiniz. 2. İhtimal olmamasına karşın olurda Çeviribilim düşünüyorum.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.