Şimdi Ara

LYS-DGS Tercih ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar...Makine mezunuyum bu sene hem DGS hemde LYS ye girdim. LYS ye sırf DGS den önce deneme olsun amacıyla girdim fakat sonuçlarımda pek kötü gelmedi. Biyoloji,fizik,kimya,matematik,fenbilgisi öğretmenliği,Kimya mühendislileri ve çevre mühendislikleri tutuyor. Bölümleri eledim çünkü önlisans programıma uygun bir yerden devam etmek istiyorum lisans öğrenimime.Çevre mühendisliğine baktığımda pek de yabancı olmadığım dersleri gördüm.
    DGS ye gelince ondan da çok ümitliyim Allah ın izniyle makine mühendislikleri en kötü ihtimalle metalurji ve malzeme mühendislikleri olacak gibi duruyor.
    Size bu noktada sormak istediğim LYS den çevre mühendisliği mi yazıp gideyim yoksa DGS ile ( intibağa rağmen ) makine mühendisliğimi yazayım ? Amacım ille de mühendislik olsun ne olursa okumak değil en hayırlı benim için en faydalı olanını okumak istiyorum ve elime böyle fırsatlar geçmişken değerlendirmek istiyorum. Kimya ve çevre mühendisliği mesleklerinin geleceği ve iş imkanlarını genel bilgiler olarak değilde sizin kendi görüşünüzü olarak öğrenmek istedim. Hangi üniversitede okuduğun değil kendini ne kadar geliştirebildiğine inanıyorum.
    Şimdiden teşekkürler saygılar...







  • Yardım edebilcek kimse yok mu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.