Şimdi Ara

LYS EDEBIYAT VE COGRAFYA ( KITAP, ÇALIŞMA TARZI VS..)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün gidip bi kac kitap aldım. Ygsden 1 hafta kadar önce hedefim doğrultusunda sayısaldan tmye geçen biri olarak. Edebiyat ve cografyam takdir edersiniz ki pek iyi değil. 2013 Lys cozmustum bi ara edebiyat 30 net cografyadan 17 net çıkarmıştım aklımda kalanlarla sadece. Simdi hedef 45+ edebiyat 20+ cografya. Çalışma olarakta konu anlatımlı kitaptan iyice okuyup anlayip üstüne direk test cozuyorum. Cozemediklerime bakıyorum ka kitaptan tekrar. Not almak bana göre değil bu kişiden kişiye değişir tabi.

    Edebiyat Güvender Konu Anlatımlı : Biraz kalın ama ayrıntılı bi kitap diğer bir çok yayının kitaplarıyla karşılaştırma fırsatım oldu kalın olmasına rağmen en kapsamlısı bu gibi geldi bana.

    Edebiyat Körfez Soru Bankası :
    Zorluk derecesi hakkında pek bi fikrim yok ama soruların cevapları sadece A - B falan olarak şık şeklinde değil. Kısa kısa açıklamalar şeklinde verilmiş. Yani yanlış yaptığınızda neden yanlış yaptığınızı hemen görüp duzeltmenize olanak sağlıyor. Bu yüzden kitap cok hosuma gitti ve aldım. Tavsiye ederim.

    Coğrafya olarak bir çok kitaba baktım ama içlerinde yine en anlaşılır şekilde anlatan Güvender gibi geldi bana.



    Sürekli yanımda taşımak için de el kitaplarına baktım. Edebiyat için neredeyse tüm yayınları inceleme fırsatım oldu. Karekok ve fem arasında kaldım. Ikiside diğer yayınlara göre iyi fakat femde olupta karekokte olmayan yazarlar vardı + femde roman özetleri de var azda olsa.

    Coğrafya için el kitabına çok gerek duymadım fakat Sifreliyorum yayınlarının küçük bir cep kitabı var ve yayının isminden de anlaşılacağı gibi bilinmesi gereken ezber bilgileri şifreleyerek ve " adını unut bunu unutma" tarzı küçük bilgilerle akılda kalması adına yararlı olacak sekilde yapmışlar. Küçücük şeye 9 tl vermek biraz koydu ama kesinlikle ise yarar.


    Baska tavsiyesi olan arkadaslar varsa aşağı yazabilir benden bu kadar şimdilik. Soru bankaları bitince Allah kerim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.