Şimdi Ara

LYS Matematik Yardima Ihtiyacim Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oncelikle merhaba , 57 diploma notuyla(evet 100 uzerinden 57 olan) duz liseden mezun olmus bombos bir ogrenciydim. Gecen sene ygs1 de 245 bininci olmustum. Haziran ayinda lys lere girdim ciktim ondan sonra basladim ders calismaya yavas yavas.

    Ygs de emeklerimin karsiligini aldim 51k yaptim ama Lys olarak o kadar kotuyum ki ne yapacagimi bilmiyorum. Neredeyse 2 haftadir full mat2 calistigim halde netlerim 16-17 , ki konu eksigi kapatmaya yonelik calismistim en azindan kalem oynatabileyim diye ama kalem dahi oynatamiyorum. Gecen sene lys de 14,5 net yapmistim zaten. Elimde bircok mat2 kitabi var ama nereden nasil calisacagim hakkinda hicbir fikrim yok. Dedigim gibi konu bilgisi olarak cok da bos degilim ama yapamiyorum. Cok soru cozmenin sacma oldugunu dusunenlerdenim mat1 den hic sb cozmeden 35 yaptim. Ama mat2 farkli oluyor galiba , bundan sonra nasil bir yol cizmeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaslar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ygsde 35 net yapıp şimdi 15 net yapıyorsan ya konu eksiğin çoktur ya da konuları tam öğrenmemişsindir


    Ben internetteders.com dan konuyu adamakıllı öğrenirim sonra direk soru bankasına geçerim, zaten konuyu düzgün öğrendikten sonra fazla yapamadığım soru da olmuyor, olanlarında mutlaka çözümlerini öğreniyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.