Şimdi Ara

M-Audio bx5a - Audioengine 5 - Yamaha HS50

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ses sistemi arayışlarım sürüyor.Logitechten başka firmalarıda göz önüne almak lazım.Gerçi fiyat pahalı ama herşeyin iyisi pahalı oluyor.Ekran kartı-ram vs vs ...

    M-Audio bx5a - Audioengine 5 - Yamaha HS50
    Bu sistemlerden hangisini tavsiye edersiniz?Bunlar biraz fiyat olarak yüksek kaçıyor.Bunları almak yerine Amerika'dan Klipsch promedia 2.1 getirtsem nasıl olur?Ses açısından diğerlerine kıyasla çok mu geride kalır?



  • En iyisi gidip kendi kulağınla birebir test ederek dinlemen ve beğenmen olur çünkü saydığın sistemlerin hepsi neredeyse üst seviye sistemler ve muhakkak ki kişiden kişiye göre beğeni oranı değişir, verilen paranın tam karşılığı alınmak istenir. Klipsch konusu ise farklı çünkü söylediğin diğer sistemler 2.0 sistemlerken, Klipsch ise 2.1 sistem, bunu göz önünde bulundur. Ayrıca Klispch bir çok sıralamada da en iyi 2.1 ler arasında sayılmakta.
  • İzmirde bu sistemleri bulmak zor.M-audio bx5a sanırım bir yerde var.Ona gidip dinlemeyi düşünüyorum.Fakat diğer modeller yok sanırım.Klipschi getirirsem yarı fiyatına mal olacak gibi duruyor.Deneyen gören varsa fikirlerini duymak yararlı olur Özellikle bu sistemler mi yoksa klipsch mi?Ses olarak dağlar kadar fark yoksa yarı fiyatı gayet iyi olacak.
  • hocam izmir'de mediamarkt varsa bir de jamo i300'e bak derim.
  • Jamo i300 fazla kaçar fiyatı neredeyse bunların bile 1.5-2 katı
  • MEDİAMARKT'TA 625 LİRA
  • Öncelikle kendin mutlaka dinle ve ona göre kararını ver kimsenin etkisinde kalmamaya çalış, sonuçta gördüğüm kadarıyla kulak zevkleri kişiden kişiye çok değişiyor, amacında çok önemli eğer müzik ağırlıklı bir sistem düşünüyorsan önceliği stereo sistemlere ver, kim ne derse desin 2.1 sistemler müzik konusunda stereo sistemlerin yerini tutamaz.

    Düşündüğün setlerin incelemelerini araştır, ama forumda kendi çapında inceleme yapanları değil mümkün olduğunca o konuda uzman olan dergilerin/sitelerin incelemelerini dikkate al, Chip, PC World gibi dergileride dikkate alma onlarda konunun uzmanı değildir.

    Örnek:http://www.stereophile.com/http://www.whathifi.comhttp://www.audioholics.com




  • Cevaplar için teşekkürler.Kısa vadede ses sistemi almayı fazla düşünmüyorum güzel bir fırsat yakalamadıkça.Uzun vadede yolum İstanbul'a düşerse en iyisi dediğiniz gibi insanın kendisi dinlemesi.Kimisi trance-house sever kimisi rock...Verdiğiniz sitelerden de detaylıca bir araştırayım.Araştırma hastalık derecesine yükseliyor birşey almadan önce
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.