Şimdi Ara

M8S plus android TV box (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.217
Cevap
66
Favori
136.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar aranızda Dsmart in rootlu cihaz diye açmadığı blu veya go uygulaması sorununu çözebilen oldu mu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: farukde

    Merhaba program ismini düzeltiyorum. Yanlış oldu. Kusura bakmayın.

    Perfect player IPTV

    Hocam biraz dolaştım İnternette ancak direk cihaz üzerinden link mi ekleyecegiz yoksa m3u dosyasını indirip tanıtıcaz mi tam anlamadım. Hiç kullanmamistim böyle bir program. Deneyimlerinizi ve en azından link açısından faydalı siteleri pm atarsanız sevinirim. Reklam olur burda paylaşırsanız sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sombre06 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, programi kurunca ayar bolumunden general seç, orada istediğiniz kadar URL veya m3u dosyanizi veya linki playlist1 playlist2 ye ekliyorsunuz. Sonra tekrar programin ana sayfasına gelince sayfa kendini yeniliyor ve kanallar geliyor. Deneyin. Yapamazsanız yine yardımcı olmaya çalışırim. Saygılar.

    (URL linki yazarken dikkat edin.eksik olmasın)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: farukde

    Merhaba, programi kurunca ayar bolumunden general seç, orada istediğiniz kadar URL veya m3u dosyanizi veya linki playlist1 playlist2 ye ekliyorsunuz. Sonra tekrar programin ana sayfasına gelince sayfa kendini yeniliyor ve kanallar geliyor. Deneyin. Yapamazsanız yine yardımcı olmaya çalışırim. Saygılar.

    (URL linki yazarken dikkat edin.eksik olmasın)

    Hocam bu oluşturulan m3u dosyasını bir yere upload edip onun mu linkini eklemem gerekiyor. Flasdaki dosyanın nasıl URL unu ekleyeceğim onu anlamadım. Eğer sadece URL eklemek yetiyorsa o zaman bu işlem sanıldığından kolay mı? Bana ilk başta çok zor geldi ama. M3u oluşturulmuş bir liste buluyorum ama hep zip halinde bunun URL unu eklesem olmuyor yani o kısmı anlamadım. Teşekkürler yardım için :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sombre06 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, perfect player da ister URL istersen m3u olarak ekleme yapabiliyorsunuz. Zip olarak ise onu önce dışarı çıkarın USB ye kopyalama yap. Sonra anlattığım gibi ayarlardan generale gel. Orada URL yazmak için yer var, onun altında m3u yazan yeri var, o seçili iken sağdaki dosya seç bölümünden m3u dosyasını göster, olay bu kadar. Kolaylıklar.
    (M3U dosyasını URL ye cevirmek diye bir durum yok bilgine)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukde -- 29 Ocak 2017; 11:36:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • farukde kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Ben illa URL yazmak zorundayız sanmıştım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

    Konu çok faydalı, ben de daha önce de belirttiğim gibi rk3368 bir cihaz ile aranıza katıldım. Faruk hocamın paylaşımları çok işime yaradı. IPTV ve kodi kullanıyorum genellikle. cihazın kendi yazılımı sıkıntılı idi. Ota update geldi diye uyarı verip yüklemiyordu ben de internetten tronsmart orion 68g 'nin yazılımını yükledim. Güncellemesini de ota ılarak yaptı ve cihaz daha sıkıntısız çalışıyor. kodi yerine rkmc diye rk chipsetler için uyarlanmış versiyonu yüklü. Mele f10 deluxe kumanda kullanıyorum. bu kumandaya diğer cihazların da kumandası tanıtılabildiği için tercih ettim ama air mouse olarak kullanımı biraz sıkıntılı, klavyede de yazı yazarken bazen tuşları algılamıyor. Bunun için çözüm bilen biri varsa anlatabilir mi?

    özellikle youtubeda bazen ses titreşimleri oluyor. nasılsın diyecek nnnnasılsın diyor. :D kodide passthrough sıkıntısı yaşıyordum tronsamrtın güncellemesi ile bu sıkıntım çözüldü. Cihazı LG ses sistemi ile kullanıyorum. IPTV için perfect player kullanıyorum ama xtream-code uygulaması daha kolay ve hızlı açıyor kanalları. PErfect player bazen kanalların bazılarını açamıyor, xtream-code açıyor, onda da kumandadan kanalları ileri geri yapamıyoruz. hem kanalları düzgün açan hem de kumandadan ileri geri kanal değişimi yapabileceğimiz bir uygulama olsa keşke.

    Bugün de bir arkadaşa gittigidiyordan s905x çipsetli bir ürün aldık ben hemen inceleme yaptım ürün gayet güzel. Satıcı arkadaş ürünü alınca bir dropbox linki gönderdi buradan eklenti ve backuplarımı yükleyebilirsiniz diye. gayet ilgili bir satıcı gibi duruyor.




  • Merhaba elimde aliexpress'ten aldığım Ott M8S+ cihaz var bunun yazılımını nasıl güncellerim. bir de bazı durumlarda iptv'de veya kodi'de bellek yeterli gelmiyor. Bu nedenle ne yapılabilir ne yapılamaz yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • Arkadaşlar selam,

    Öncelikle bu faydalı konu için hepinize teşekkür ederim. Benim merak ettiğim şey şu;
    X96 Amlogic S905X modeli ile M8s Plus arasında kaldım, ilk model Android 6.0 ile yüklü geliyor, o yüzden onu tercih etme eğilimindeyim.

    6.0'ın farkları var mıdır, sorun yaşatır mı yoksa bu konuda geçen cihazı mı alayım?
  • Merhaba, ben teşekkür ederim. Tabiki zamanıda takip etmke lazım, yeni Android 6.0 S905X Quad Core cihazlar çıktı, tercih edilebilir.
    Ama tercih edeceğiniz cihazın android 6.0 olması iyi olacaktır diye düşünüyorum. Saygılar.
  • onderion O kullanıcısına yanıt
    Merhaba değerli kardeşim, inşaallah herkes konudan istifade eder, amaç bu zaten. İptv uygulaması olarak perfect player kaliteli ve kumanda, ileri geri yapabiliyorsunuz, kanalı açmaması uygulama kaynaklı değil, sizin url link neya m3u dosyasındaki o kanalın linki ölmüş yani ondan açmıyor.

    Cihazlarımızı güle güle kullanalım inşaallah, saygılar hepinize.
  • Biz arkadaşa gittigidiyordan aldık x96 cihazı 225tlye geldi aliexpresste de 38$ civarı cihazı 2 gündür test ediyoruz bir sıkıntısı çıkmadı isterseniz satıcının linkini paylaşabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu boxlarla trt4k ve benzeri 4k yayinlari fullhd tvmizde izleme sansimiz varmi? Gercekten merak ediyorum?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onderion O kullanıcısına yanıt
    Öncelikle bu hızlı cevaplar için çok teşekkür ederim, sağolun.

    Satıcının linkini paylaşabilirseniz çok sevinirim.
  • bu gittigidiyordan aldığımız link
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/x96-2gb-16gb-s905x-iptv-android-tv-box-4k-3d-h265-263540392

    bu da aliexpress linki. Dün bu link günlük süper tekliflerde 38$'dı şimdi size farklı fiyat göstermez umarım. 1h:45dk kaldı diyor.
    https://tr.aliexpress.com/item/2016-Newest-X96-Android-6-0-Marshmallow-2GB-16GB-Amlogic-S905X-Quad-Core-TV-Box/32709231775.html?spm=2114.13010308.0.0.wVz8ZH




  • https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=123244505

    bu gittigidiyordan aldığımız link
    http://urun.gittigidiyo...box-4k-3d-h265-263540392

    Eski model Philips lcd tv lerde ekranda yeşillenme oluyor kodi içinde her 4 dk bir oluyor kodi dısında 2dk bir oluyor hdmi kablo 3 sefer değiştirdim,
    farklı portlara taktım , görüntü ayarlarını dusurum çözüm olmadı.
    pc monutorunde denedim ondada ekran kararıyor 1sn sonra tekrar geliyor(hp pavillion 23cw)




  • istanbul37 İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, cihazların üzerinde uhd, 4k yazıları var, fakat bu cıhalarla 4k izlenmez, çünkü bizim internet hızlarımız buna uygun olmadığını düşünüyorum, ayrıca, netten 4k formatında 10 dakikalık bir video indirmiştim, onu bir cihaz hiç oynatmadı, başka bir cihaz kolaylıkla oynattı, fakat benim tv 4k özelliği olmadığından 1080p havasında videoyu oynattı. Ondan sebep bu cihazlardan 4k performansı almak zor. Saygılar...
  • farukde kullanıcısına yanıt
    Hizli cevabiniz icin tesekkurler. Aslinda eve cok begendigim w805c sony fullhd bir tv almak uzereyim. Kafami karistiran sey, ilerde 4k yaygin hale geldiginde, bunu telafi edebilecek bir android box, mediaplayer yada baska bir cozum varmi diye dusunmekteyim. Bulursam, kafamda soru kalmayacak ve fullhd tvyi ℅100alacam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbul37 İ kullanıcısına yanıt
    dediğiniz tvye ben de çok baktım. sonra hepsiburadadan sipariş verdim. 1 haftada gelmeyince kızdım iptal ettim. gittim sadece 4k lı bir tv aaldım yanına da x92 box aldım . daha fazla özelliği daha ucuza almış oldum. şu an aktif bir şekilde kullanıyorum iyi ki böyle yapmışım diyorum
  • aliverc A kullanıcısına yanıt
    benim şöyle bir ricam olacak.
    kullanıcı kardeşler bu tür android tv box larda kullandıkları faydalı ve uyumlu uygulama ve oyunları yazarlarsa hem daha çok uygulama test etmiş hem daha verimli kullanmış oluruz.

    ilk ben yazıyorum
    taskbar uygulaması çok başarılı, simgesi sürekli ekranın üzerinde kalıyor uygulamalar arası geçiş ve kısayollar var
    nova launcher uygulaması da çok başarılı birçok özelleştirme seçeneği var
    cetusplay veya remote ime uygulamaları ile telefonunuzu wifi uzaktan kumanda olarak kullanıyorsunuz. benim cihazım rootlu bunun da farkı olabilir
  • 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.