Şimdi Ara

Mac 27' Led Lcd PC de kullanılabilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni çıkan LED ekranlar desktop pc de kullanılabilirmi. Forumda gezdim ama net bir açıklama bulamadım. Bazı mesajlarda yeni ekranlar ekran kartı seçiyor denmiş, bazılarında DVI çıkış olması yeterli denmiş. Öyle kala kaldım, birisi beni aydınlatırsa devinirim. Kullanmak istediğim ekran 27" Led Lcd. Yada monitörü kullanmak için hangi ekran kartı gereklidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackintosh -- 2 Ocak 2011; 15:25:53 >



  • arkasında da gördüğün gibi bağlaman için mini display port çıkışına ihtiyaç kartında bu çıkış var ise sıkıntı olacağını sanmıyorum ama internettede kesın bır bilgiye raslayamadım



     Mac 27' Led Lcd PC de kullanılabilirmi?
  • Şimdi apple forumuna biraz araştırdım. ADC connector gerekliymiş, bu konnektör ile 23" ekranlar tam destekli çözünürlükte çalışıyor 27" ekranlar 720p görüntü çözünürlüğünü destekliyormuş. Aklıma şöyle bişey geldi, mac pro'lardaki ekran kartı ati 5870 di ve bunda mini display port vardı. Aynı ekran kartından kullanmış olsak MDP port tan görüntüyü alabilirmiyim yoksa bu ekran tam performanslı bir tek mac de mi çalışır. Ekran kartı ile bağlantıyı yapsak işi çözmüş olurmuyuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackintosh -- 2 Ocak 2011; 20:18:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.