Şimdi Ara

Mac Allister hobi makinesi 60 TL (Dremel muadili) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
7
Favori
19.328
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mağazada da aynı fiyat mı acaba?
  • Mandrenlere uc takmak için anahtar kullanmak gerekir ve bu sıkıntılı bir durum. Çin sitelerinde anahtar gerektirmeyen mandren alın rahat edersiniz. Alırken birkaç tane alın yedekte bulunsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: avantis

    Mandrenlere uc takmak için anahtar kullanmak gerekir ve bu sıkıntılı bir durum. Çin sitelerinde anahtar gerektirmeyen mandren alın rahat edersiniz. Alırken birkaç tane alın yedekte bulunsun.

    Bu bana gelen madren anahtar gerektirmeyen madren mi yoksa

     Mac Allister hobi makinesi 60 TL (Dremel muadili)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ekdellal kullanıcısına yanıt
    Nasıl tırtlattınız hocam ? 1 senedir aktif kullanıyorum. Elinizle hava kanallarını kapamayın, alet ısınıyor.
  • Ben de bir heves mağazadan aldım aynı fiyata.
    Ama nasıl kullanılır ne işe yarar bir fikrim yok :)
    Youtube da dremel videoları izleyip gaza gelirim diye aldım
  • Biz bunu model gemi yapim kursunda kullaniyoruz. Okadar calismaya bana misin demedi. Alin derim. Hava kanllarin ikapamayin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gökhan G. kullanıcısına yanıt
    Mutfak dolabının alt kısmına çamaşır makinası hortumu geçecek kadar bir delik açmaya çalışıyordum, kesme aparatı ile. Biraz amacı dışında kullanımdı, neyse ki Koçtaş birebir değişim vermiş geçen haftasonu sıfır ürün aldım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ekdellal kullanıcısına yanıt
    Valla hocam, ben pleksi işledim çatır çatır. Ağaca freze de yaptım çok kez. Uzun süreli de çalıştırdım bir şey olmadı. Sizin ürün belki de fabrikasyon zaten hatalı çıkmış olabilir.


    Karaköy'den bunlara benzer uç aldım, bir tık daha kaliteli olabilir bendekiler. Demir işlemek için diye geçiyor, kendim şahsen denedim, 10-11 anahtarı taşlayabiliyor Dolabı bu uçlarla paramparça ederdiniz. Tabii ucuna ayak takmak şartıyla, serbest el çalışırken tehlikeli.

    https://www.banggood.com/5PCS-3mm-Micro-CNCPCB-Carbide-Drill-Bit-3_175mm-Shank-Tungsten-Steel-Cutter-For-Engraving-Machine-p-1030566.html?gmcCountry=TR&currency=TRY&utm_source=googleshopping&utm_medium=cpc_home&utm_content=frank&utm_campaign=pla-hg0-tr-pc-0319&gclid=Cj0KCQjwnfLVBRCxARIsAPvl82E3JaG7BICfyH2CVlfCQnQA9AmTA0LHPF0LZKt2BsrufyVg7o_Sij8aAhYvEALw_wcB&cur_warehouse=CN


    Bu tip uçlar ağaç için ancak ağaçta bile pek verimlerini göremedim.

     Mac Allister hobi makinesi 60 TL (Dremel muadili)




  • ekdellal kullanıcısına yanıt
    Yaprak matkap ucu alacaksiniz o is bu makineyle olmaz ben gecen gun yaptim dediginiz islemi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumlara bakilirsa cihazi karot ya da hilti gibi kullanmaya niyetlisiniz
  • 5 yıl garantili olduğunu unutmayın arkadaşlar. dolar 4 olmuş aliexpresstekiler bile pahalı artık. 60 tl'ye bedava, gayette kaliteli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk kez böyle bir cihaz aldım, üstteki tungsten karbid uçların biraz farklılarına sahibim. Bu uçları tahta paspas sopasında denedim, sonuç güzeldi zorlanmadan açıyor. Yalnız çok sağlam tutmak gerek yoksa oynarken şekil verilmiyor. Kısacası biraz el alışkanlığı lazım.

    Bana gelen ürünün mandreni nedense ilk saat içinde tutmaz oldu bende önceden aldığım başka bir mandreni taktım, sorunsuz uydu. Bu cihazı kullanırken tüm suratı koruyucu bir şey kullanılmalı. Ayrıca oyma sonucu oluşan tozları üflemesi için mandren pervanesi öneririm. Bu iki malzemeyi AliExpress'te bulabilirsiniz, karbid uçlar da dahil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tarz bir cihaz almayı düşünüyordum,yorumlardan anladıgım kadarıyla evde kullanmak için yeterli bir cihaz.sanırım 5 yıl garanti süresi varmış buda çok iyi bir süre açıkcası.
  • İstanbulda oturan varsa istoc da 20-30 lira daha fazla verip set halinde uclari vs takim alabilirler. Ben istoctan almistim. Gayet memnunum. 👍

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kargoda ücretsiz olsaymış keşke,netten alacaktım ancak 7.5tl kargo parası çıkıyor,en iyisi yarın gidip mağazadan almak olacak
  • ReCKLeSS17 kullanıcısına yanıt
    Mağazaları arayıp stok sorgulatmanızı tavsiye ederim. Çevremdeki iki mağazada mevcut görünmesine rağmen aradığımda stok olmadığını söylediler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hem dremel hemde bimden şu seti almıştım dremele yedek olarak ;

     Mac Allister hobi makinesi 60 TL (Dremel muadili)



    şimdi bu aletlere merak eden alan alacak arkadaşlara birkaç tavsiye vereyim. öncelikle en önemli husus güvenlik. çok yüksek devirlerde çalışırken en ufak bir dalgınlıkta kontrolü kaybedip Allah göstermesin ciddi bir kaza yaşayabilirsiniz. kullanım olarak çok ergonomik değiller, yani hayal ettiğiniz şekilde yazı yazar kalem tutar gibi çalışamazsınız, el blenderi gibi düşünün. set olarak satılanların içlerinden çıkan alet edevat çok uyduruk ama iyi kötü iş görüyor. dremelin orjinal parçaları anormal pahalı ama en güzeli en çok lazım olandan almak. o parçaların yüzde 90'ı kullanılmıyor çünkü. yani 50 liraya set almak yerine 50 liraya işinize yarayacak uçları almak bence daha makul. son olarak benim setin içinde uzatma spiral hortumu var, emin olun pek bir işe yaramıyor çok yeterli bir parça değil yani. fiyat olarak 60 liraya alınabilir yada 100-120 liraya bulabilirseniz 250-300 parçalı spiral uzatmalı setlerden alın ayrı ayrı para vermeyin hepsi aynı sonuçta.





    not; aletin ucundaki somunu hemen altındaki mavi düğmeye basarak sıkıp gevşetiyorsunuz. normalde el gücünüz yeter gevşetip sıkmaya ama o dişleri arada yağlayın bazen öyle saçma sapan sıkışıyor ki açarken diş sıyırıyor çatlıyor vs... parça büyük ihtimalle pirinç çok mukavemetli bir malzeme değil yani



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newrophat -- 31 Mart 2018; 14:36:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu ürün piyasada hepsi birbirine benzeyen diğer el motorları gibi kalitesiz bir ürün değil. Koçtaşın bu ürününün dremel markasının ürünlerinden geri kalır bir tarafı yok. Amacına uygun olarak doğru işlemde doğru uçları kullanırsanız son derece memnun kalırsınız. Ben uzun süredir kullanıyorum. Yedek olsun diye bir adet daha aldım.



    Dolap keserim duvar delerim diye zaten almayın parçalar çöpe atarsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ercüment Çizer E kullanıcısına yanıt
    Garantinin 5 yıl olduğu garanti belgesinde mi yazıyor? Wrb satış sayfasında 2 yıl garanti yazıyor da...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamkaya H kullanıcısına yanıt
    garanti belgesinde 5 yıl yazıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.