Şimdi Ara

Mac Book - Windows, Magic Mouse, Ogrenci İndirimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar

    Mac book Pro 2010 modellerinden bir tanesini almak istiyorum ama kafamda birkac soru var bir cogunu bazı arkadaslara ozel mesaj ile sordum yardımcı oldular tesekkur ediyorum ama hala kafamda birkac soru kaldı forumdaki arastırmalarımda da cevabını bulamadım.

    Birincisi Amerikada bir ogenci indirimden bahsediliyor benim bildigim kadarıyla oradan bir ogrenciye bilgisayar aldırdıgımızda ipod touch 8gb hediye ediliyor onunu dısında bir indirim varmı? Apple store un internet sitesinde de basska bir indirim goremedim.

    İkinci sorum ise office programları ile ilgili. Universite ogrencisiyim bircok proje ve tablolar ile ugrasıyorum. Mac-booklarda office programı varmıdır? Varsa windows ile uyumlu olarak calısır mı? Yani ben MacOsX sistemiden bir dosya olustudugumda o dosyayı Windows kullanan bir bilgisayardan acabilir miyim?

    Son sorum Magic Mouse ile ilgili. Bu bilgisayar icin cok gerekli midir? Yoksa track-pad gunluk kullanım icin eterli olur mu? Microsoft un faresinden var bende o bilgisayarda cıkarır mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L1zArd -- 8 Ağustos 2010; 2:43:42 >







  • Abd'den orada okuyan bir öğrenciye macbook prolarda 100$ indirim + ipod touch verilmekte fakat kimlik mutlaka Amerika üniversitelerinden bir kimlik olacak farklı kimlikleri içeriye geçip sorgulatıyorlar haliyle olmuyor.

    Mac içinde Microsoft Office bulunmaktadır yani aynısıdır yalnız Türkçe seçeneği yok diye biliyorum.

    Magic Mouse'u iki haftadır kullanmaktayım Apple Wireless Klavye ile şimdi şöyle söyliyeyim, iki alette çok kibardır ve mac ile tam uyumlu çalışırlar ayrıca hiçbir aparatları yoktur ve pil ömürleri uzundur. Özellikle magic mouse ile tuşsuz olmasına rağmen standart tıklamalar falan da dahil 14 işlem yapabiliyorum çok kolay şekilde ve inanılmaz pratik oluyor, bence alışverişini Amerika'dan yapabiliyorsan almanı tavsiye ederim bende burdan Türkçe olanını neredeye Amerika fiyatına buldum bilkom garantili bir an bile düşünmedim yoksa burda ikisi 400tl civarı ediyor ben yarısına malettim ve çok memnunum. Hiç bir mouse sorun çıkartmaz istediğini kullanabilirsin ayrıyetten




  • arkadasim macbook felan alacaksan magic mouse'a gercekten gerek yok.. gunluk kullanimi birak her turlu kullanimin icin trackpad'i tercih etmeye baslayacaksin. ayrica office programi var evet..
  • office proğramlarından hangisi bedave ve sorunsuz bulunur. (korsan morsan falan bulunur mu)
  • Tesekkurler cevaplar icin

    peki bu mac book da olusturacagım bir office belgesi windows da sorunsuz olarak calısır mı?
  • Çalışır diye okumuştum çünkü iWork ile hazırlanan dosyalarda sorunlar oluşuyormuş o yüzden office'e yönelin deniliyordu macrumors forumlarında.
  • Formatlar standart olduğu için office for mac'te yazılan belgelerin windows sürümünde sorun yapacağını düşünmüyorum.
  • Cok tesekkurler arkadaslar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.