Şimdi Ara

mac klavye Türkçe yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Amerika dan mac mini getirttim.Arkadaşım klavye mouse da almış, klavye Ing. .....Türkçe olarak kullanabilirmiyim.
    Türkçe olursa yapıştirma Türkçe karakter nerden bulabilirim?



  • Teknoloji mağazalarında türkçe harf stickerları satılıyor 5 TL'mi ne. Bende MacBook Pro'da o tarzda kullanıyorum. Ayrıca zaten ülke seçiminde Türkiye yaptığında kurulumda klavye Türkçe Q oluyor. Çokta telaş etmene gerek yok dostum :)

    İyi günlerde kullan Mac Mini'ni √
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drorbital

    Teknoloji mağazalarında türkçe harf stickerları satılıyor 5 TL'mi ne. Bende MacBook Pro'da o tarzda kullanıyorum. Ayrıca zaten ülke seçiminde Türkiye yaptığında kurulumda klavye Türkçe Q oluyor. Çokta telaş etmene gerek yok dostum :)

    İyi günlerde kullan Mac Mini'ni √


    Cevap için çok sağolasın.
    Araştırayim...
    İyi dileklerin için ayrica teşekkürler.
    Bakalim Mac ios a ne kadar zamanda alişicağız :)
  • Mac Mini'niz hayirli olsun. Acilista ulke secenegi cikacak zaten apple id nizi isteyecek bir de. Girince Turkce Q olarak gorur ilk siz ayarlarsiniz onu.
  • bence hic sticker işine bulasma, zaten klavye dilini turkce q-pc yapinca orada ş,ü,ı,ö vss gibi harfleri normal yerlerinde kullanabileceksin, ben bundan once almanca klavyeli powerbook da ayni yontemle kullanmisdim, zaten suan kullandigim macbook pro da ingilizce klavye, hayirli olsun:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tunlab

    bence hic sticker işine bulasma, zaten klavye dilini turkce q-pc yapinca orada ş,ü,ı,ö vss gibi harfleri normal yerlerinde kullanabileceksin, ben bundan once almanca klavyeli powerbook da ayni yontemle kullanmisdim, zaten suan kullandigim macbook pro da ingilizce klavye, hayirli olsun:)

    Yalnız ben kullansam neyse kardeşim kullanmaz diye sticker şart:)
  • türkçe klavye sticker satılıyo mac için sahibinden.comda 15tl ye. ben aldım fena değil. "macbook klavye sticker" yazınca çıkıyo. tuşları orijinal değiştirmek istersen oda yapılabiliyo ama bilkom çok para istiyo değmez 300 dolar mı istiyolar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: supermaryo

    türkçe klavye sticker satılıyo mac için sahibinden.comda 15tl ye. ben aldım fena değil. "macbook klavye sticker" yazınca çıkıyo. tuşları orijinal değiştirmek istersen oda yapılabiliyo ama bilkom çok para istiyo değmez 300 dolar mı istiyolar...

    cevap için teşekkürler...alıştım zaten öyle kullanıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.