Şimdi Ara

Mac OS X de tema kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle bu konu eğer daha önce başka bir yerde açılmışsa özür diliyorum ancak aramama rağmen bulamadım.Macbook Pro makinamda MAC OS X Mountain Lion yüklü.Mac os xde tema yükleme işlemi nasıl yapılıyor bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa memnun olurum.Ayrıca MAC OS X için tema bulabileceğim site adresleri konusundada yardımlarınızı bekliyorum.İyi forumlar.



  • Tema yüklenmiyor, sitede yok, tiger dan sonra tema desteği bitti. Ancak bazı kişiler ufak modifiyeler yapmaya çalışıyor, ben de dahil. Ancak menubar siyah oluıyor, yada grinin çeşitli tonları. Baya bir uraş sonucu trafik lambaları da değişiyor ama onunda özrü kabahatinden büyük. Zaten bir update geldimi hepsi sıfırlanıyor.

    Kısaca, kullanıcaksın öyle :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2smoke

    Tema yüklenmiyor, sitede yok, tiger dan sonra tema desteği bitti. Ancak bazı kişiler ufak modifiyeler yapmaya çalışıyor, ben de dahil. Ancak menubar siyah oluıyor, yada grinin çeşitli tonları. Baya bir uraş sonucu trafik lambaları da değişiyor ama onunda özrü kabahatinden büyük. Zaten bir update geldimi hepsi sıfırlanıyor.

    Kısaca, kullanıcaksın öyle :(

    Eyvallah cok tesekkur ediyorum aciklama icin ...Artik oyle kullanicaz ne yapalim:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.