Şimdi Ara

Mac sonu hakemler konusursa?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mactan sonra, macin hakemler duslarini alip, 15-20 dakika basin aciklamasi yapmali. Pozisyonlar izletilmeli ve neden boyle bir karar verdigini aciklamasina izin verilmeli. Boylece hem kendisini savunmasi gerekecegini bildigi icin otomatikman daha az hata yapar, hem yanlisi, yanlisla ortmeye calismaz, hem de ayni pozisyonlarda farkli kararlar verip cifte standart uygulayamazlar. Gormedim, goremedim gibi kelimeler mazeret olmamali, 1 kere dersin, 2 kere dersin, 3. kere gormuyorsan orda ne duruyorsun derler adama. Sonucta madem bu is buyuk oranda yoruma dayali, yorumu yapan, karari veren aciklasin sebebini. Herkes rahat etsin. Aciklamasini yapip gidecekler, kimse ile muhattap olmayacaklar, sonrasinda hafta icinde yorumcular bu aciklamayi yorumlasin. Ama bunu yaptirmazlar, boyle olursa arkadas is ceviremezler degil mi?



  • Melo yu neden atmadin sorusuna nasil cevap verecekler?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakemler "mac sonu ne soyleyecegim, hata yaparsam ne olacak?" diye daha cok baski altija girer. Mantiksiz. Bir de soru falan sorarlarsa iyice cekilmez olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakemler şamar oğlanına döner bu seferde.Futboldan bi haber olan gazeteci kılıklı adamların soracağı soruları düşünemiyorum bile.
  • Maç sonunda hakemin yüzünü görmek istemiyorum. Cehenneme bir adım daha yaklaşıyorum sayelerinde
  • Soru falan sormak yok, yazdim yukarida, basin aciklamasi, basin toplantisi degil, gazeteci bile olmayacak, yayinci kurulus cekip yayinlayacak hepsi bu...
  • Hocam zaten futbolu, oyun kurallarını az çok bilen herkes durumu kendi de analiz edebiliyor. Herşey ortada, olup bittikten sonra hekemin çıkıp konuşması kime ne fayda sağlar? Hiçbiri çıkıp ''burada hata yapmışım, kusura bakmasınlar, özür dilerim'' demez. Büyük çoğunluğu yalan ifadelerle durumu örtbas etmeye çalışır ki, bu insanları daha fazla germiş olur. Soru sormak da yok demişsiniz. Millet daha fazla sinirlensin, kudursun, çıldırsın mı istiyorsunuz anlamıyorum. :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hicks

    Soru falan sormak yok, yazdim yukarida, basin aciklamasi, basin toplantisi degil, gazeteci bile olmayacak, yayinci kurulus cekip yayinlayacak hepsi bu...

    Ulusa Sesleniş gibi
  • memlekette hakem kalmaz hocam :D
  • BlackEagle kullanıcısına yanıt
    Hayir, bir nevi performans degerlendirmesi gibi olacak, gosterilecek pozisyonlari temsilci/gozlemci sececek ve bu aciklamaya gore puan alacak alni ak, sirti pek hakemlerimiz. Kurala uymayan birsey zaten soyleyemez, kurallar dahilinde nasil yorumladigini aciklayacak zaten. Oyle gordum falan diyemez, olmamis birseyi goremezsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serhanuygur

    memlekette hakem kalmaz hocam :D

    Isini hakkini vererek yapmiyorsa kalmasin zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0nur!

    quote:

    Orijinalden alıntı: Hicks

    Soru falan sormak yok, yazdim yukarida, basin aciklamasi, basin toplantisi degil, gazeteci bile olmayacak, yayinci kurulus cekip yayinlayacak hepsi bu...

    Ulusa Sesleniş gibi

    Pek oyle olmayacak iste, hak yerse asil ulus ona seslenecek.
  • Geliştirilebilir bir öneri aslında..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vinsenty

    Melo yu neden atmadin sorusuna nasil cevap verecekler?

    Sempatik bulmuşlardır.
  • Daha iyi iste, daha cok insanlar gorur, hakemi de daha yakindan tanir, ic yuzunu anlamamiza yardimci olur. Cogu pozisyonu seyrediyoruz ama ic yuzunu bilmiyoruz. Kufur mu etti, tukurdu mu, ya da neden o karari verdi? Sonucta bunlari raporuna yazmiyor mu bu adamlar, bir nevi raporun cikip tum kamu oyuna aciklanmasi gibi birsey aslinda. Gizli sakli bir sey olmamasi gerekiyor zaten, zor birsey degil aslinda bunu yapmak.
  • Bir haftada onlarca hata yapılıyor. Bunları art niyetle yapanda olur yapmayanda. Hakem gördüğünü çalmamışsa veya görmeyip çalmadıysa bunun farkı olmaz o zaman.

    Bu hataları en aza indirmek için hakemlere kamera takılabilir. Görmedim, oyuncu bana küfür etti gibi sorunlarda böylece ortadan kalkmış olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hicks

    quote:

    Orijinalden alıntı: serhanuygur

    memlekette hakem kalmaz hocam :D

    Isini hakkini vererek yapmiyorsa kalmasin zaten.

    aynen detay o. şimdi yaptıkları yanlarına kar kalıyor çunku eyyamcı bir hakem heyeti ve federasyon var. eğer çıkıp hesap vermek zorunda kalsalar, bir hafta özür iki hafta özür görmedik, sonra artık dayanamaz işi bırakırlar veya linç edilirler.
  • Eklemeyi unutmuşum.
  • serhanuygur kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle, Turk futbolunu da, kurtaracak sistem bu aslinda ama bunu yapmazlar, cunku bu sekilde olursa arkadan is ceviremezler. Boylece yapilan hata ise zaten insanlar anlar hakemin gercekten hata yaptigini ve tepki bu kadar olmaz. Yaptigin isin hesabini veremeyeceksen zaten yapmayacaksin, ha verebiliyorsan zaten bunu cikip aciklamak dert olmamali.
  • -SaLiH kullanıcısına yanıt
    Kameraya falan gerek yok, kiviracak adam gozum kapaliydi der, yine kivirir. Amac burda insani hesap vermeye zorlamak ve hesabini veremeyecegi birsey yapmasina engel olmak. Hata her zaman olacaktir, zaten bu isin dogasi bu, benim derdim art niyeti onlemek, hatayi engelleyemezsin ama hata oldugunu insanlara anlatabilirsen herkes huzurlu olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.