Şimdi Ara

mac üzerinde sadece win7? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tamtamam

    Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.Mac alma sebebim 27 deki ekran kalitesi,hepsi birarada cihazlardaki en iyi e.kartı ve gürültüsüz çalışması,ekstra olarak tasarımı oldukça güzel.Yurtdışından getirdiğim için türkiyedeki anormal fiyatlara takılmak zorunda değilim zaten.
    Hepsi biradada bu kalitede diğer markalarında fiyatları imac ten farklı değil zaten.
    Ha bu arada kullandığı işletim sisteminin ferrari olduğunu zanneden aklı zarar kimselere starcraft ya da diablo nasıl oynuyorsunuz diye sormak istiyorum.
    Kısacası arkadaşlarFerrarinin çok fazla yol ayırt ettiğini anladım.Kullandığım SUV içinde arkaya bağladığım ferrari yük oluyor,bari atayım gitsin dedim.

    Şu h.diski fat yapıp sonradan ntfs yapmak uygun gibi denemem lazım.Umarım apple bunu denetlemek için bir çip felan yapmamıştır.


    OS X için native destek veren yegane firmalardan Blizzard'ın oyunlarını örnek göstermeniz talihsiz bir durum. Blizzard oyunlarının tamamı OS X desteği verir. Hemde çıktığı ilk günden itibaren. Steam'inde bir Mac versiyonu mevcuttur. + GW2 dahil güncel oyunların, x86 işlemcilere geçildikten sonra desteklerini arttırdıklarını bilmenizi isterim.. Borderlands 2 AppStore üzerinden satışa sunuldu örneğin. Eğer merak ediyorsanız Aspyr firmasının sitesini takip etmenizi öneririm. Bu şu demek değil, oyun desteği asla Windows gibi olamaz.. MS izin vermez zaten :) Ama şuda bir gerçek, Mac OS'un odağı zaten hiçbir zaman oyun olmadı. Diğer artı yönlerini anlatıp sizi sıkmak istemem, zira zaman kaybı olur çünkü siz kararınız vermişsiniz. Ekrana gelince, o ekran sadece Mac OS ile gerçek renk desteği verir. Biraz araştırın sizde göreceksiniz. Windows işletim sisteminde o ekran asla Mac OS'de verdiği görüntüyü vermez, hayal kırıklığı yaşarsınız.
    Edit :

    Bu işi yapabilmek için BootCamp'ı en azından bir kere çalıştırmanız gerekli, bu şekilde EFI kendini gerekli bilgiler ile günceller.. Çalıştırdıktan sonra BootCamp sürüceliri için disk oluşturun ama BootCamp'e devam etmeyin. Şimdi Mac'i kapatın ve "Option" tuşu ile Windows kurulum DVD'nizden normal şekilde devam edin. Bu kadar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broodofqueen -- 22 Ocak 2013; 15:55:58 >




  • arkadaşım özellikle starcraft oyununu örnek verdim,nedenini anlayabilmeniz için ikisindede deneyimlemeniz olmak gerekiyor.osx ile oynamak mause hassasiyetinden dolayı işkenceden öteye gitmiyor.yoksa çalıştırmaz,yavaştır,resimler kötüdür öyle bir şikayetim yok.oynanabilirlik win. ortamına göre çok kötü
  • Siz hiç Imac'e Magic Mouse dışında bir Mouse bağlayıp denediniz mi? Herhangi bir mouse olabilir Logitech falan... O bahsettiğiniz mouse'un yavaş olması durumu Magic Mouse'un kendi özelliğinden kaynaklanıyor... Daha yüksek hassasiyet için bilerek öyle yapılmış o. Başka bir mouse bağlarsanız bu problem ortadan kalkar. Bu durum Mac OS ile ilgili değil. Birde siz soldan sağa çapraz gitmek dakikalar alıyor falan diyorsunuz ve 27 modellerde sorun olur daha ufak modellerde olmaz diyorsunuz.. İsterse ekran 42 inch olsun Mouse'u çaprazlama hızlı bir şekilde sertçe çekince o imlecin ekranın en altına gitmesi 1 sn bile sürmüyor... Eğer sizde böyle değilse, size özel bir sorun var demektir. Ben LCD tv ye bağlıyorum bazen makinemi. Ne kadar hızlı çekerseniz cursor o kadar hızlı gider. Fakat yinede genel kullanımda bu yavaşlık gibi algılanan şeyin Windows'dan Mac OS'e, PC'den Mac'e geçenler için alışması zor birşey oldugunu kabul ediyorum. Ama bence çok güzel bir özellik bir dezavantaj değil yüksek hassasiyetten dolayı mouse ile yazı bile yazmak başka mouse'lara göre daha kolay oluyor. Ve zamanla alışılıyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 24 Ocak 2013; 20:04:28 >




  • ARKADAŞIM MAC ÜZERİNE WİN 7 KUR BENDE O ŞEKILDE YAPTIM OYUN OYNAMAK IÇIN ÇOK SÜPER ÇALISIYOR AYNI ANDA 2 SINIDE KULLANIYORUM VE ÇOK HIZLI GECIC YAPIYOR......BENIM TAVSIYEM BUDUR PİŞMAN OLMASSIN
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tamtamam

    arkadaşım özellikle starcraft oyununu örnek verdim,nedenini anlayabilmeniz için ikisindede deneyimlemeniz olmak gerekiyor.osx ile oynamak mause hassasiyetinden dolayı işkenceden öteye gitmiyor.yoksa çalıştırmaz,yavaştır,resimler kötüdür öyle bir şikayetim yok.oynanabilirlik win. ortamına göre çok kötü

    Anladım, tamam o zaman.. Da.. Ben iksindede oynadım, ama arkadaşın yukarıda dediği gibi mouse değiştirdim.. Hiç bir sorun yok... Kullandığınız mouse ile alakalı, Mac OS ile değil.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.