Şimdi Ara

Macbook?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar.. Masaüstüm iyice eskidiği için artık bi laptop almayı düşünüyorum ve Apple ilgimi çekti araştırma aşamasındayım şu anda..
    Fazla oyun oynamıyorum ama estimi oyun içinde kullanabileceğim bi alet olması lazım.. onun dışında internette gezinti film izleme vb şeylerde kullanacağım.

    Güzel performans aldığını duymuştum kullananların herşeyin uyumlu olması oldukça stabil bi çalışma sağlıyormuş sanırım..

    Fiyat olarak 2000-3000 lira arasında sınırlıyım.. Bu fiyat aralığında alabilceğim ürünler nelerdir Macbook olarak Pro mu Air mı hangisi iyidir başka bir laptop daha mı kullanışlı olur benm açımdan düşünceleriniz almak istedim..

    Şimdiden herkese teşekkürler..

    Diğer konularada göz attım bizzat benm isteklerime göre nasıl cevap verirsiniz diye merak ettiğimden dolayı konuyu açmış bulunuyorum ..


    Dipnot: ilk kez Macbook kullanacağım..







  • Hocam eger alacaksan Pselda nickli kisinin 2. elde sattigi cihaz cok iyi, 1 gun once baskasiyla anlasmasam ondan o cihazi alirdim. Arada oyun oynayacaksan kesinlikle pro. Kullanima gelirsek, mbp mi sattigimdan beri yaklasik 2 haftadir windows yuklu cihaz kullaniyorum inan bana cihazi parcalamamak icin kendimi zor tutuyorum gercekten bilgisayar kullandiginin farkina macle variyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.