Şimdi Ara

Macbook Air m1 ekranım kırıldı nasıl tamir ettirebilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • A2337 2020 model M1 macbook Air'imin kenarını kedi ısırdı. İlk başlarda çok sorun yoktu ufacık çizikti fakat sonradan ekranda gelgitler olmaya başladı ve ara sıra çizikler oluşuyor anlık görüntüler takılı kalıyor vs.


    Kendim alıp yaptırmayı düşündüm fakat sahibinden de yapan kişilere sorunca LCD yapımının steril ortamda olması gerektiğini ve onların bile yapmasının zor olduğunu söylediler o yüzden öyle yapmama yanaşmadılar. İnternette hem tamamen ekran değişim videosu hem lcd değişim videolarını buldum. Dedikleri gibi lcd işlemi zor gibi gözüküyor fakat ekran değişim işlemi yapılabilir gözüküyor uygun seti aldıktan sonra.


    Türkiye de direk ekran satan malesef bulamadım. Sahibinden de sanki bir kaç yer satıyor ama genel olarak 9k ya hizmet sunuyorlarken ekranı 4.5 k ya satan buldum ona da güvenemedim. Aliexpress de vs. 1 ay sonra gelir diyor ekranlar ortalama 4k civarı.


    Sizce başka bir çözüm yolu var mıdır ? Eski maclerin ekranını söküp taksam vs. çalışır mı eski mac ekranı satın alsam? Çok kaliteli bir şey olmasına gerek yok uzun süre satmayı düşünmüyorum. İşimi ucuz yolla görsün ve hızlı bir şekilde hallolsun yeter. Öneriniz nelerdir ? Direk boşa aramadan 9k verip yaptırmalımıyım yoksa hizmete para vermeyip yarı fiyatına sipariş ettirip kargonun hızlı gelmesini mi ümit etmeliyim ? Veya 4-5k civarı tr de hızlı bulabileceğim ekranlar var mıdır ?









  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.