Şimdi Ara

MACBOOK PRO 13' (2015-2016) İÇİN LÜTFEN YARDIM ARKADAŞLAR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, herkese merhaba kendime işimden ötürü macbookpro 13" early 2015 modeli almayı düşünüyorum yeni modeli geçen gün piyasaya çıktı fakat birazcık kararsızım yine yeni model 13 inç touch barsız düşünüyorum fakat usb typec olması usb girişleri ve birçok Hdmi noktasının iptal olması daha doğrusu ek bir aparat satın alarak (250) TL bağlanılması beni çok düşündürüyor yani incelik falan yani Tabiki fark var ama apple ışıklı logosundan tutunda birçok özelliiği durmakta fazla uzattım birazcık sorum şu macbookpro 2015 13" hala alınırımı ki satışta devam etmekte yoksa macbookpro 2016" touch bar olmayan mı alınır fiyat olarak online storeden alıcam bugün öğrenci indiriminde 2015 olanı 4900 TL , 2016 olanı ise 5600 TL siz olsanız hangisini tercih ederdiniz kullanım deneyimi olan arkadaşlar varsada lütfen cevaplayabilir mi acaba şimdiden çok teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 2015 modeli hala tercih edilebilecek bir model, özellikle port çeşitliliği konusunda avantajlı.

    Fakat 2016 serisinde birçok yenilik mevcut. Daha ince ve hafif kasa, daha az enerji tüketen ama 2015 serisi ile aynı performansı veren yeni mimari işlemci, geliştirilmiş retina ekran, 256 gb nvm ssd.

    Fakat dediğimiz gibi portlar sıkıntı. Hem sayısı az hem de çevirici kullanmak durumundasınız. Sadece usb 3.0 cihazlarınızı bağlayacaksanız usb-c - usb-a çeviriciler 20 tl civarı. Kart okuyucu, ethernet port, hdmi gibi istekler varsa bunların çeviricileri daha pahalı.

    2015 serisi macbook pro retinanın satışı devam ediyor apple online storeda, yeni macbook prolara girdiğinizde en altta satış var, fiyatta indirim olmadı.
  • iphone, ipad ve diğer apple ürünlerini apple notebook a bağlayamıyoruz. İlla bir aparat gerekecek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 kısa ve net.
  • Arkadaşlar mesajlarınızı şimdi gördüm kusura bakmayın okudum mesajlarınızı, yani bu gece karar vereceğim ve yarın sipariş edeceğim iyice bugün gündüzde cihazı gördüm ve baktım ekranı inanılmaz keskin ve çok tatlı duruyor yani kararsızlığım son mesajda arkadaşın dediği gibi yanlış anlamayın ışıklı apple logosu olsun, ne bilim kasası olsun yani özdeşleşmiş olan şeyler çıkarılmış yeni seride ve fakat işte hani okadar yüksek Mebla verince insanın son çıkanı alası geliyor yani bu 700 TL gibi bir fark için bu kadar şeyden vazgeçmeye değer mi sırf 2016 olduğu için örneğin ssdi hızı yani sonuçta her saniye başı render veya dosya aktarım işim olmayacak ama bi MacBookair de olmasını istemem birde 13 inç sizce küçük mü yani masaüstü monitörüm 23 inç acaba bu yüzden mi bukadar ufak görünmüş olabilir gözüme yani aklımda % 90, 2015 retina MacBook Pro yani tatmin olmak için değil sizce ne yapmalıyım ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: burak2891

    Arkadaşlar mesajlarınızı şimdi gördüm kusura bakmayın okudum mesajlarınızı, yani bu gece karar vereceğim ve yarın sipariş edeceğim iyice bugün gündüzde cihazı gördüm ve baktım ekranı inanılmaz keskin ve çok tatlı duruyor yani kararsızlığım son mesajda arkadaşın dediği gibi yanlış anlamayın ışıklı apple logosu olsun, ne bilim kasası olsun yani özdeşleşmiş olan şeyler çıkarılmış yeni seride ve fakat işte hani okadar yüksek Mebla verince insanın son çıkanı alası geliyor yani bu 700 TL gibi bir fark için bu kadar şeyden vazgeçmeye değer mi sırf 2016 olduğu için örneğin ssdi hızı yani sonuçta her saniye başı render veya dosya aktarım işim olmayacak ama bi MacBookair de olmasını istemem birde 13 inç sizce küçük mü yani masaüstü monitörüm 23 inç acaba bu yüzden mi bukadar ufak görünmüş olabilir gözüme yani aklımda % 90, 2015 retina MacBook Pro yani tatmin olmak için değil sizce ne yapmalıyım ?

    Port konusundaki kısıtlamalar, çevirici-adaptör masrafları sorun değilse yenisi almak daha mantıklı. Sonradan pişman olmak var.

    13 inc zaten büyük bir ekran sayılmaz fakat önemli olan çözünürlük, çözünürlüğün yüksek olması ekranın 13 inc olmasını önemsiz kılıyor. Ve tabiki store da gördüğünüz haliyle ekran size çok küçük gelecektir, sonuçta geniş bir alan birçok model cihaz var. Şöyle düşünün lcd televizyon alacaksınız mağazaya gittiniz, bir sürü büyük ekran tv var, sizin kafanızda belirlediğiniz büyük ekran tv orada küçük görünecektir fakat evde kullandığınızda o kadarda küçük olmadığını anlayacaksınız.

    Karar sizin.




  • Evet doğru düşünüyorsunuz ben pişman olacağımı pek düşünmüyorum gibi çünkü bu cihaz 5 sene bile götürse benim için büyük kardır kaldiki 7-8 sene bile kullanan insanlar var ilk günki gibi bugün forumda gezerken bir yorum okudum birçok okudum fakat Apple genelde böyle değişimler yaptığında genelde 1 veya 2 cihaz sonra güncellediğinde tam oturuyor deniyor kullanım deneyimi olarak çünkü typec en azından 2 senesi olduğunu düşünüyorum çevre birimlerin alışması geçmesi falan ki nerdeyse iPhone bile bağlamak imkansız değil ama zorlama oluyor o yüzden büyük ihtimalle yarın seçimimi 13 inç MacBook Pro retina 13' (2015) modelini almak ile kullanacağım umarım memnun kalırım uzun vadede..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, herkese Evet arkadaşlar bugün MacBookpro retina 13'' ( 2015) modelini Hayırlısıyla satın almış bulunmaktayım şuan kargoda görünüyor inşallah Mutlu oluruz sıkıntı çekmeyiz zaten iade Hakkı'mızda varmış ama bir problem olmaz inşallah hep olumlu yorumlar aldım çevremdende bakalım gelsin fotoğrafınıda sizinle paylaşacağım..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burak2891

    Merhaba, herkese Evet arkadaşlar bugün MacBookpro retina 13'' ( 2015) modelini Hayırlısıyla satın almış bulunmaktayım şuan kargoda görünüyor inşallah Mutlu oluruz sıkıntı çekmeyiz zaten iade Hakkı'mızda varmış ama bir problem olmaz inşallah hep olumlu yorumlar aldım çevremdende bakalım gelsin fotoğrafınıda sizinle paylaşacağım..

    Hayırlı olsun.

    Apple online store dan mı aldınız?
  • Evet Apple online storeden aldım vatan bilgisayarda falan da vardı mağazada bir tane kalkmıştı genelde son stokda kalanlar problemli oluyor çok basıma geldi olmayanda illaki vardır , direk online Apple storeden en güvenilir ve hizmetinide sağlam olarak düşündüğüm için buradan aldım..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burak2891

    Evet Apple online storeden aldım vatan bilgisayarda falan da vardı mağazada bir tane kalkmıştı genelde son stokda kalanlar problemli oluyor çok basıma geldi olmayanda illaki vardır , direk online Apple storeden en güvenilir ve hizmetinide sağlam olarak düşündüğüm için buradan aldım..

    Doğru düşünmüşsünüz, kapalı kutu jelatinlide olsa artık teknoloji mağazalarına güvenmek çok zor. Hele söz konusu apple ürünleriyse 2 kere düşünmek gerek, 3-5 lira ucuza alayım derken sonradan baş ağrıyabiliyor.
  • Arkadaşlar merhabalar,ben de bir tane Macbook almak istiyorum. Kullandığım programlar Adobe ürünleri bunlarda en iyi sanırım Apple ile daha uyumlu. Kullandığım hali hazırdaki PC İ5 2,5 Ghz 8 GB ramli Windows 2011 model yılına ait.Yeni nesil her bilgisayar bana yeter tahminim.En son çıkan teknoloji ürününü genel de almam fiyat olarak uygun olmuyor çünkü.13 inç almayı düşünüyorum taşınabilirlik için,sorum şu hangi modelini ve nereden alayım.Apple TR store baktım ve göremedim,nerede satılıyor bu ürünler?

    Edit: Sayfanın alt tarafında imiş eski versiyonları satışı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 14 Kasım 2016; 21:52:50 >
  • Bende almayı düşünüyorum ama 128 gb ssd yeterli olur mu acaba?(neden 256 gb standardı koymazlar anlamıyorum-2015 mbp-)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.