Şimdi Ara

Macbook pro retina 15''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaslar macbook pro retina yeni modellerı ne zaman cıkar bı bılgısı olan varsa paylasabılır mı ?

    http://www.bimeks.com.tr/urun/139429/apple-macbook-pro-retina-me294tu-a.aspx yoksa bu ürünü alacagım.



  • Eylülde bir etkinlik olucak, fakat neler güncellenicek belli değil.

    Son haberlerde broadwell işlemcilerin 2015 de geleceği yönünde.

    İhtiyacınız varsa alın, biraz beklerim derseniz eylülü bekleyin.
  • Vega_dj kullanıcısına yanıt
    eylül ekim gibi almayı düşünüyorum.eylülü neden beklemeliyim peki.işlemcilerin 2015 te gelebılecegını soylemıssınız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkserpent

    eylül ekim gibi almayı düşünüyorum.eylülü neden beklemeliyim peki.işlemcilerin 2015 te gelebılecegını soylemıssınız

    İşlemci hızında değişiklikler olabilir, trackpad degişebilir belki bir iki şey de değişebilir ama ne olur kesin bilinmiyor. Kesin olan birşey varsa yeni nesil işlemcilerin 2015 de çıkacak olması. Bende ekimi bekliyorum yenisi tanıtılır tanıtılmaz almayı düşünüyorum belki yine bi indirime giderler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eylülde hiç bir değişim olmayacağının garantisini verebilirim, 2015 de işlemci yenilikleri olacak sadece. Ben dün macbook pro 15'' retina aldım. Cihazım bugün elime ulaşacak, size beklemenizi tavsiye etmem hemen alın derim. Benim yanında aksesuarlarla beraber toplam 7.000 TL tuttu. Sizede öneriririm.
  • eylulde bı hareketlılık olmazsa almayı dusunuyorum.aksesuar olarak neler aldınız merak ettim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkserpent

    eylulde bı hareketlılık olmazsa almayı dusunuyorum.aksesuar olarak neler aldınız merak ettim

    Zaten sıfırı 6.899 lira ben + olarak magic mouse ve wireless klavye aldım 7.000 TL küsür tuttu. Eylüle 1 aydan fazla var bende bekleyecektim fakat sağlam haberler var bu konferansta sadece biraz fiyat indirimi olur o kadar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Portley

    Eylülde hiç bir değişim olmayacağının garantisini verebilirim, 2015 de işlemci yenilikleri olacak sadece. Ben dün macbook pro 15'' retina aldım. Cihazım bugün elime ulaşacak, size beklemenizi tavsiye etmem hemen alın derim. Benim yanında aksesuarlarla beraber toplam 7.000 TL tuttu. Sizede öneriririm.

    Bu konuda haksızsınız en kötü ihtimalle yine macbook air'e gelen bir güncelleme gibi birşey gelicek. Ayrıca macrumours un sitesinde retina macbook pro için almayın yazıyor ve bu sitedekilerin söylediği herşeyin çıktığı da biliniyor. Almayın diyorsa bir bildikleri vardır. İşlemci hızı 0.1 ghz artmasi pek birseyi degistirmez ama cihaziniz late 2014 cihazi olur. Şimdiki gibi late 2013 değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D94B02D8B -- 17 Temmuz 2014; 17:06:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Macrumors'un almayın demesinin nedeni Eylül-Ekim gibi güncelleme gelmesinin beklenmesi ama bu güncellemede sizin de ifade ettiğiniz gibi çok büyük değişiklikler olası değil gibi gözüküyor. Arkadaşın ihtiyacı varsa ve fiyatlar da uygunken late 2013 gibi efsane bir cihazı almasında problem yok bence.
  • İntelin yeni nesil Broadwell kod isimli işlemcileri 2015 te çıkıcak.

    Eylülde, mevcut haswell işlemcilerinin bir üst serilerini koyabilirler. Ekran kartında değişme olabilir.
    Tracpad ile ilgili mevcut seri de bir değişme olacağını ben düşünmüyorum.

    Tabi bunların hepsi bir tahmin, Eylülde mevcut retina modellerine hiç dokunmayada bilirler. Eylülde tanıtılması beklenen bir sürü ürün var. iphone 6, iwatch, retina air, mac mini gibi.

    Macrumors taki öneriler, lansman tarihlerine göre değil, ürünlerin ortalama güncellenme süresine göre yapılır. Ortalama güncellenme süresi yaklaştı ise alma önerisi yapılır. Bu her genelde işe yarasada bazen apple istisnalar yapabilir. Örneğin şu anda mac mini nin güncelleme tarihi çok geçmiş durumda.

    Kimse eylülde ki lansman için net bir bilgi burda veremez. Benim tavsiyem eylülü beklemek size bir şey kaybettirmicekse bekleyin. Şu anda ihtiyacınız varsa alın.




  • Macrumorsu takip edin biraz anlarsınız güncellenicekmi güncellenmicekmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Intel yesterday launched new Haswell processors designed for high-end notebooks, which could be slated for use in an upcoming refresh of the 13 and 15-inch Retina MacBook Pro models.

    As detailed by CPU World, Intel has released three new Core i5 chips and three new Core i7 chips that are all successors to the chips currently used in the 13 and 15-inch Retina MacBook Pros. The new processors provide a modest 200 MHz speed boost over existing Haswell chips.

    newhaswellchips
    The Core i7-4770HQ chip at 2.2 GHz is a direct replacement for the Core i7-4750 used in the lower-end 2.0 GHz 15-inch Retina MacBook Pro, while the Core i7-4870HQ chip at 2.5 GHz is a direct replacement for the high-end 15-inch Retina MacBook Pro's existing Core i7-4850 chip at 2.3 GHz. The Core i7-4980HQ chip at 2.8 GHz replaces the high-end build-to-order Core-i7 4960 processor at 2.6 GHz.

    As for the 13-inch Retina MacBook Pros, the Core-i5 4278U, the Core i5-4308U, and the Core i7-4578U all offer the same 200 MHz jump over the existing Core i5-4258, Core i5-4288, and Core i7-4558 used in the three processors available for the 13-inch Retina MacBook Pro, bringing the low-end up to 2.6 GHz, the mid tier to 2.8 GHz, and the high-end build-to-order option to 3.0 GHz.


    son açıklamalara göre bütün modellerdeki işlemcilerde 200 mhz bir artış olcak, bu sadece işlemci tarafındaki yenilik diğer taraflarda neler değişir göreceğiz.




  • mac air early 2014 modellerinde kullanilan ssd nin yazma okuma hizinin yariyariya dustugu yonunde baya sikayet vardi, bu guncellemelerde ayni ssd yi retina prolara filan takarlar diye late 2013 aldm, risk almaya gelmez :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhammet_89 kullanıcısına yanıt
    Şikayet olduysa aynı hataya düşeceklerini sanmıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.