Şimdi Ara

Macbooklar hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba yaklaşık 2 3 haftadır macbookların 2. el piyasasına bakıyorum ve donanımsal olarak araştırıyorum. Kimisi i5 4gb zayıf falan diyor kimisi core2 duo ile uctuğunu söylüyor. Bunları neye dayanaraktan söylüyorlar ki? Ben öğrenciyim iş ve okul için macbook almak istiyorum + Müzik ile uğraşıyorum kayıttır vs (profesyonel değil kendi kayıtlarımı yapıyorum sadece) Ben 2. el bi macbook arıyorum. Core2 duolara bakıyordum ama verdiğim paradan pişman olacakmışım gibi yazılar görüyorum. Ekstra olarak birde League of legends oynamak istiyorum olursa tabi olmazsa da sıkıntı değil. Core 2 duoların 320m 256mb lık ekran kartları var 4gb 1067 mhz ddr3 2.40+ işlemci hızlı bu macler beni götürür mü yoksa hiç bulaşmiyim mi? SSD kendim alabilirim o da problem değil :) Çok ikilemde kaldım arkadaşlar.

    Kullanacağım programlar : Office,League of legends, Movie making (herhangi bi tane) Müzik kayıt (garageband var sanırım) programı. Nette gezip anime izlicem bir de. Bu kadar yapmak istediğim işlemler. Vakit ayırıp yorum yaparsanız cok memnun olurum gerçekten.







  • Macbook Air HD 4000 den itibaren alabilirsin, oyundan zevk alayım dersen 60fps için hd 5000 li modele bakman gerekiyor. SSD 4gb ram senin tüm basit işlerini görür. ben mac mini 2012 late kullanıyorum SSD, i5 ,4gb ram,hd4000 gündelik takılıyorum sorunsuz.
  • core2 duolara bulasmayayim mi yani :) tesekkurler cavabiniz icin. baska arkadaslar da yorum yazarsa cok melnun olurum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.