Şimdi Ara

Macintosh Office 2008 piyasada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler ne derece iphonu ilgilendirir bilmiyorum ama Bill amca da macintos a yaklaşma çabası içerisine girdi gibi görünüyor. Haber aşağıda;

    Yeni program, iPod ile görüntü ve ses dosyalarının paylaşımını kolaylaştırıyor..
    Microsoft Office 2007'nin Macintosh için hazırlanan sürümü Office 2008, bugün bütün dünyada aynı anda piyasaya sürüldü.
    Microsoft Türkiye'den yapılan yazılı açıklamada, hem yeni başlayan hem de daha güçlü uygulamalarla sonuçlar elde etmek isteyen ileri düzeyde kullanıcılara yönelik yeni uygulamalar getiren Office 2008'in, ayrıca Ev ve Öğrenci (Home and Student) ile Macintosh Özel Medya (Special Media) sürümleri de bulunduğu bildirildi.
    Açıklamada, yeni Office 2008'in en önemli özelliklerinden birinin de iPod ile görüntü ve ses dosyalarının paylaşımını kolaylaştırması olduğu kaydedildi. Macintosh için Office 2008'in eski dosya tipleri ile de uyumlu olduğu, bu sayede kullanıcıların .doc, .xls, ve .ppt formatları ile çalışmaya devam edebilecekleri, yenilenmiş Office 2008'in, aynı zamanda hem Intel, hem de Power PC Macintoshlar üzerinde çalışabildiği belirtildi.







  • Office for mac yillardir var zaten.2004 versiyonu vardi simdi 2008 cikti.konu yanlis yerde olmus galiba.
  • arkadaş ılgılendırırmı bılmıyorum dmeıs zaten yanlış yer degıl bılmedıgınden kaynaklanmıs ama sorun degıl.. ılgılı kısıle rkonuyu kıtlerse sevınırız..
  • kardeş bu sürüm piayasaya sürülei çok oldu be yaw ben indirelide çok olmuştu tanıtımı yapılda tekrardan macworld dolayısıyla yoksa yeni çıkmış değil sen yeni duymuşsun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.